Se încarcă...
Vrei buze frumoase? Acordă-le timp şi atenţie

Vrei buze frumoase? Acordă-le timp şi atenţie

Vreau să încep acest articol cu un exerciţiu.

  Aşadar, deschidem toate trusele noastre de machiaj şi haideţi să vedem fiecare cine şi ce produse pentru îngrijirea buzelor avem în ele. Nu, nu mă refer la rujurile igienice sau la gloss-urile de care suntem cu toate nedespărţite.
Zic de produsele de îngrijire – uleiuri, geluri sau orice altceva.

Pentru că buzele, la fel ca şi tenul feţei are nevoie de o îngrijire specială  atât în perioada rece a anului, cât şi în perioada caldă. Cele care nu aveţi nimic, ia vă rog să nu vă plângeţi de buze mici, crăpate şi uscate.

De ce? Pentru că iarna, din cauza schimbărilor bruşte de temperatură, buzele se usucă şi încep să se exfolieze.

Eu ce faceam înainte, în loc să le îngrijesc? Le rodeam cojiţele cu dinţii până ajungeam la sânge, sau le rupeam cu unghiile.

Acum le exfoliez cu ulei-gel pentru buze de la “Antos”, care mi le apără împotriva acțiunii agenților atmosferici (vânt, ger puternic etc.), lăsândumi-le moi și hidratate, datorită  propolisului, uleiului de migdale, mierea de albine, care se conţin în acest produs.  

Vara, dimpotrivă, buzele au tendinţa de a se deshidrata, din cauza temperaturilor ridicate, a umiditatăţii scăzute, a insuficienţei celor doi litri de lichide pe care trebuie să îi bem zilnic. Şi dacă buzele cer hidratare voi cum faceţi? Eu le hidratez cu ajutorul untului de Karite tot de la “Antos” - un emolient excepţional, cu acţiune calmantă după arsuri solare şi termice etc., tot el un cicatrizant pentru mici leziuni sau crăpături.
De rând cu untul de Karite, un alt produs de care niciodată nu mă despart este unguentul cu propolis de la “Antos”, indicat pentru îngrijirea tipurilor de piele uscate, crăpate sau îmbătrânite. Conţine miere de albine, ceară de albine, ulei de migdale dulci, aloe vera şi propolis.

Eu le folosesc zilnic. De două ori pe zi, dimineaţa când mă trezesc şi seara înainte de somn. Masez uşor buzele până ce gelul, untul sau uleiul intră în piele. Uneori îl folosesc şi de mai multe ori pe zi, în loc de balsam de buze.

În caz că esti sceptică privind eficienţa produselor de care ţi-am vorbit, încearcă şi altele, dar care să conţină neapărat propolis, miere de albine, ulei de migdale, aloe vera, ulei de cocos etc., sau poţi face măşti pentru buze, folosind aceste ingrediente în stare naturală. Şi nu uita să bei în fiecare zi cel puţin doi litri de apă.

Prinzi doi iepuri odată – îţi hidratezi pielea, şi nu vei mai avea buzele uscate. 
 

Vrei buze frumoase? Acordă-le timp şi atenţie - Antos Cosmetică Naturală

cosmetică

antos

cosmetică naturală

miere

aloe vera

frumusețe

naturalețe

antos cosmetică

cosmetică moldova

cosmetică naturală moldova

,cosmetică, antos, cosmetică naturală, miere, aloe vera, frumusețe, naturalețe, antos cosmetică, cosmetică moldova, cosmetică naturală moldova

Antos Cosmetică Naturală

Cosmetică naturală direct de la producător

Antos Cosmetică Naturală. Cosmetică naturală direct de la producător