Se încarcă...
Tenul normal este pentru toată viaţa?

Tenul normal este pentru toată viaţa?

Dacă eşti „posesoarea” unui ten fin, catifelat, mat şi elastic, care nu luceşte şi nu se exfoliază să ştii că eşti o norocoasă, întru-cât tenul normal se întâlneşte destul de rar la maturi, şi se consideră un dar preţios al naturii. (Vrei să îţi spun un secret, dar aşa ca să nu ne afle nimeni şi eu am „luptat” pentru un ten normal, şi acum sunt mândră de rezultat). 

Matematica tenului normal este simplă. Datorită circulaţiei bune a sângelui, se menţine un echilibru optim  între grăsimi şi umiditatea pielii. Glandele sebacee asigură o lubrifiere optimă a suprafeţei pielii, iar porii sunt mici şi netezi. Tenul normal suportă bine majoritatea produselor cosmetice, iar spălarea cu apă şi săpun nu provoacă reacţii negative.

Totuşi, greşeşti dacă crezi că tenul normal nu are nevoie de prea multă atenţie.
Este adevărat că nu necesită tratamente amănunţite şi costisitoare pentru a-l menţine cât mai mult timp tânăr şi cu un aspect strălucitor, dar şi tenul normal are nevoie de un program regulat de îngrijire. Iar pentru a nu-l neglija îţi recomand un tratament blând pentru a evita uscarea lui, cu ajutorul cosmeticii naturale Antos:

Şase produse Antos Cosmetică Naturală pentru a te bucura şi în continuare de tenul tău ideal. 

Laptele demachiant – 200 ml
Foloseşte-l cu îndrăzneală, pentru că este foarte bun pentru curățarea zilnică a tuturor tipurilor de ten. Are o acțiune de purificare profundă și delicată, lăsând pielea proaspătă și hidratată. Conține miere de albine, extract de mușețel, ulei din sîmburi de caise.
 
Loţiunea tonică emolientă – 130 ml 
Este al doilea produs pe care îţi recomand să îl încerci, şi care vine ca o completare a laptelui de curăţare. Va avea o acţiune hidratantă și revigorantă asupra tenului tău, datorită mierii de albine și a apei de flori de portocal.
 
Crema exfoliantă pentru ten – 50 ml
Datorită microsferelor de jojoba această cremă delicată pentru ten dezvoltă o acțiune de îndepărtare mecanică a celulelor moarte ale tenului și, în același timp, hidratează și hrănește pielea făcînd-o instantaneu moale și cu totul netedă. Se poate aplica zilnic pentru o completă curățare a feței. Conține extracte de mușețel, calendulă, ghimpe pădureț, aloe și ulei din sîmburi de caise.
 
Crema hidratantă - 50 ml
Mă refer la crema de zi, indicată pentru toate tipurile de piele și care poate fi folosită în calitate de bază de machiaj. Asigură o hidratare perfectă a tenului, lăsînd pielea suplă și luminoasă. Conține ulei din sâmburi de caise, ulei de jojoba, ulei de macadamia, miere de albine și extract de mușețel.
 
Serul antirid - 50ml 
Pentru mine, serul antirid este o adevărată găselniţă datorită faptului că conferă pielii nutriția necesară pentru un echilibr biologic adecvat, regenerează celulele și ameliorează elasticitatea cutanee, reducând simțitor ridurile. Conține proteine din soia, extracte de echinaceea, gotu kola, ginseng. Încearc-o neapărat!
 
Lapte cu protecţie solară înaltă – 150 ml
Nu pierde “perfecţiunea” tenului tău făcând greşeala de a nu folosi laptele de protecţie. Acesta de care îţi vorbesc eu este un produs delicat și protector, adaptat pentru primele expuneri la soare. Are un filtru de înaltă protecție 50 SPF, contra razelor UVA și UVB şi o  textură fină care hidratează pielea în timpul bronzării. Lăptişorul este potrivit pentru ten și corp, inclusiv pentru copii foarte mici. Conține extracte de aloe vera, coji de nucă, sunătoare, ulei de avocado, caroten.

Nu crede în iluzia că tenul normal îţi este dat „de sus” pentru toată viaţa. Dacă nu este îngrijit corect, tenul normal poate deveni cu timpul uscat.
Sfatul meu: mai bine îngrijeşte-l ca atare şi bucură-te de frumuseţe cât de mult este posibil.
 
 

Tenul normal este pentru toată viaţa? - Antos Cosmetică Naturală

cosmetică

antos

cosmetică naturală

miere

aloe vera

frumusețe

naturalețe

antos cosmetică

cosmetică moldova

cosmetică naturală moldova

,cosmetică, antos, cosmetică naturală, miere, aloe vera, frumusețe, naturalețe, antos cosmetică, cosmetică moldova, cosmetică naturală moldova

Antos Cosmetică Naturală

Cosmetică naturală direct de la producător

Antos Cosmetică Naturală. Cosmetică naturală direct de la producător