Se încarcă...
Dacă ţii cont de patru reguli, pielea sensibilă se poate corecta!

Dacă ţii cont de patru reguli, pielea sensibilă se poate corecta!

Ai tenul sensibil? Te înţeleg. Dar nu te consolez. Ţi-ai făcut-o cu mâna ta.

De obicei, pielea devine sensibilă în urma pierderii capacităţii de protecţie cauzată de stres, de influenţele dăunatoare, de îngrijirea incorectă şi necorespunzătoare tipului de ten.

Tu unde ai clacat? Alţi factori care determină apariţia sensibilităţii tenului pot fi: frigul, expunerea excesivă la razele ultraviolete, aerul prea uscat din încăpere sau cel poluat de afară, unele proceduri cosmetice, dereglările hormonale, predispoziţia genetică, predispoziţia la reacţii alergice şi aici lista poate continua.

Din punct de vedere simptomatic, tenul sensibil se manifestă prin senzaţia de ”strîngere” a pielii după spălare, iritabilitatea crescută, apariţia frecventă de pete roşii pe faţă şi gât. În situaţii stresante, apar coşuri pe faţă.

După mai mult timp petrecut într-o încăpere cu un aer foarte cald şi uscat, apare senzaţia de mâncărime a pielii. În plus, pielea sensibilă are tendinţa de a se arde foarte repede la soare.
Apropo, sensibilitatea tenului se simte cel mai bine atunci când sunt folosite produsele cosmetice ce au în componenţa lor ingrediente active precum sulfaţii, parabenii, parfumurile sintetice etc. ai observat şi tu, da?

Ce poti face pentru pielea ta sensibilă?
Deşi, cosmeticienii şi experţii în beauty au diferite “secrete” pentru a trata tenul sensibil, eu am ales doar patru reguli de aur, care nu au dat greş niciodată.
–  Nu te expune la soare fără o protecţie solară ridicată şi adaptată tipului tău de piele.
–  Foloseşte produse cosmetice pentru piele sensibilă.
–  Hidrateaz-o cu regularitate.
–  Demachiază-te cu mare grijă.

Antos îţi vine în ajutor cu şapte produse de îngrijire zilnică pentru tenul sensibil

Laptele demachiant cu extract din muşeţel pentru ten sensibil – 50 ml
Dacă nu ştiai, îţi spun eu că muşeţelul este cel mai indicat pentru pielea sensibilă. Laptele demachiant curață toate urmele de machiaj și impurități şi îţi va lăsa pielea moale și netedă. Pe lângă muşeţel, demachiantul mai conține aloe, gălbenele, extract de afine, ulei din semințe de struguri – un mix perfect de ingredient cu efect de calmare şi tonifiere a pielii.

Loţiunea tonică revigorantă – 125 ml
Aplic-o prin tamponare de câteva ori pe zi şi vei obţine o acţiune calmantă și decongestionantă a tenului tău sensibil. Este indicată în particular tenurilor afectate de roșeață sau cuperoză. Conține extracte de mușețel, castan sălbatic, apă de hamamelis și apă de trandafir. 

Hidrolatul de muşeţel – 200 ml
Are efect calmant, emolient și înălbitor. Hidrolaţii se utilizează în același mod ca și loțiunea tonică, pentru a calma pielea după îndepărtarea machiajului ori pur și simplu pentru a reîmprospăta tenul cu un produs simplu și natural. Se aplică pe față cu ajutorul unui disc de vată.
Apele aromatice sau hidrolații se obțin în urma unui proces de distilare a uleiurilor esențiale din plante. Această metodă permite să se obțină o apă parfumată avînd caracteristici similare cu cele ale uleiurilor esențiale corespunzătoare.
 
Crema anticuperozică – 50ml
Dacă lupţi cu roşeaţa obrajilor, numită şi cuperoză (boală inflamatorie a pielii ce se caracterizează printr-o înroşire intermitentă a pielii), atunci e musai să îţi cumperi această cremă care are o acțiune benefică hidratantă și antiinflamatoare. Crema conține miere de albine, ulei de jojoba, extracte de sunătoare, castan sălbatic, mușețel, lăptucă, pătlagină și coada calului.

Serul antirid – 50 ml
Serul conferă pielii nutriția necesară pentru echilibrul său biologic, regenerează celulele și ameliorează elasticitatea cutanee, reducînd simțitor ridurile. Conține proteine din soia, extracte de echinaceea, gotu kola, ginseng.

Gelul de aloe – 100 ml
Combinaţia dintre aloe vera şi extractele de plante cu efect calmant constituie adevărata forţă a acestui gel. Se utilizează pe mici cicatrice, pe eczeme sau coşuri, ca remediu antiinflamator şi curativ pentru piele. Se aplică în diverse situaţii şi devine un însoţitor ideal pentru orice fel de probleme legate de epidermă.

Laptele cu protecţie solară înaltă  – 150 ml
Este un produs delicat și protector, adaptat pentru primele expuneri la soare și pentru tipurile de piele care prezintă un risc pronunțat de arsuri solare, precum e ca ta. Textura sa fină îţi hidratează pielea în timpul bronzării, datorită filtrului de înaltă protecție 50 SPF contra razelor UVA și UVB. Este potrivit pentru ten și corp, inclusiv pentru copii foarte mici. Conține extracte de aloe vera, coji de nucă, sunătoare, ulei de avocado, caroten.

Te provoc să urmezi zilnic sfaturile şi produsele pe care ţi le-am recomandat pentru o perioadă de cel puţin o lună, după care te aştept cu rezultate. Simt eu că vei fi megamulţumită.   
 

Dacă ţii cont de patru reguli, pielea sensibilă se poate corecta! - Antos Cosmetică Naturală

cosmetică

antos

cosmetică naturală

miere

aloe vera

frumusețe

naturalețe

antos cosmetică

cosmetică moldova

cosmetică naturală moldova

,cosmetică, antos, cosmetică naturală, miere, aloe vera, frumusețe, naturalețe, antos cosmetică, cosmetică moldova, cosmetică naturală moldova

Antos Cosmetică Naturală

Cosmetică naturală direct de la producător

Antos Cosmetică Naturală. Cosmetică naturală direct de la producător