Se încarcă...
Rujul se alege în funcție de ten și nu culoarea ochilor sau a părului!

Rujul se alege în funcție de ten și nu culoarea ochilor sau a părului!

Roșu aprins sau moale, maro sau vișiniu, bej sau ciocolătiu, etc.. Hmm, sună destul de complicat mai ales când trebuie să alegeți o singură nuanță de ruj dintr-o multitudine de culori.
Deși toate vă fac cu ochiul, nu toate vi se potrivesc și nu vă avantajează cu adevărat.

Astfel, dacă nu știți după ce criterii să alegeți un ruj s-ar putea să vă pomeniți că ați dat bani în vânt pe o nuanță care nu vă avantajează de loc.
Pornind de la ideea că rujul este detaliul care completează look-ul unei femei, alegerea culorii este cea care pune amprenta.
La rândul său, cel care dictează culoarea rujului este nuanța tenului și nu a ochilor sau a părului, cum cred multe femei.

Dacă nu aveți alături nici un specialist în ale make-upului, atunci va trebui să vă descurcați de una singură. Cum? Simplu!

Acasă apropiați o hârtie albă de tenul nemachiat. Dacă pielea este mai galbenă comparativ cu hârtia, atunci aveți un ton al pielii mai închis la culoare. Și viceversa, dacă pielea are o nuanță mai albăstruie, înseamnă că aveți o piele deschisă.

Dacă nu sunteți sigură nici așa, încercați un alt test. Uitați-vă la culoarea venelor de pe interiorul brațului, de la încheietura mâinii sau a cotului. Dacă venele au o nuanță albăstruie, atunci aveți pielea de nuanță rece, rozalie. Dacă venele sunt verzui, înseamnă că aveți tenul cald (gălbui sau măsliniu).

Iar când mergeți la magazine, țineți minte că cel mai bun loc pentru a testa un ruj nu este dosul palmei, ci buricul degetului. Acesta este locul unde culoarea este cea mai apropiată de culoarea naturală a buzelor.

Testați neapărat rujul înainte de a-l procura.
Culoarea din tub este diferită de cea care se va aranja pe buze, deoarece şi nuanţa naturală a buzelor contează foarte mult.

Pentru tenul deschis
Posesoarele de ten deschis la culoare își pot pune în evidență frumusețea cu rujuri în tonuri dulci, delicate, precum e rozul deschis cu accente de violet, piersic cu tentă roșu-aurie, corai etc. Combinațiile dintre pielea albă și rujurile maro, ciocolătiu, mov, burgund şi alte nuanţe foarte puternice sunt totalmente greșite. Dau tenului o tentă palidă și bolnăvicioasă, din cauza faptului că contrastează puternic cu fața.

Pentru tenul mediu
Tenul mediu (nici alb, nici măsliniu) este întâlnit la peste 80 la sută dintre femei. Lor li se potrivesc rujurile în nuanțe de caramel, cafea, prună, bej maroniu și chiar roz puternic, care iluminează tenul. La celălalt pol se află rujurile nepotrivite cu nuanțe neutre, care se contopesc cu tenul, sau rozurile mai deschise decât tenul.

Pentru tenul măsliniu
Tenul măsliniu este avantajat de culori intense şi aprinse. Femeile cu un astfel de ten pot folosi toate variantele de roșu, ciocolătu, prună și chiar roz, etc. Totuși au și ele careva restricții. Să evite rujurile portocalii, care evidențiază nuanțele galbene ale tenului, pentru că le dă un efect anost. Sunt interzise și nuanțele foarte deschise, spre alb pentru că vor contrasta cu tenul măsliniu.

Câteva mici secrete legate de alegerea rujurilor! Cu cât mai închisă este nuanța rujului, cu atât mai subțiri se vor privi buzele.
Și dimpotrivă, buzele mari sunt oferite de nuanțele deschise de ruj.
Rujul roșu este cel mai bun remediu pentru albirea "vizuală" a dinților. Și nu în ultimul rând, nu uitați rujul perfect ales oferă încredere și feminitate

Rujul se alege în funcție de ten și nu culoarea ochilor sau a părului! - Antos Cosmetică Naturală

cosmetică

antos

cosmetică naturală

miere

aloe vera

frumusețe

naturalețe

antos cosmetică

cosmetică moldova

cosmetică naturală moldova

,cosmetică, antos, cosmetică naturală, miere, aloe vera, frumusețe, naturalețe, antos cosmetică, cosmetică moldova, cosmetică naturală moldova

Antos Cosmetică Naturală

Cosmetică naturală direct de la producător

Antos Cosmetică Naturală. Cosmetică naturală direct de la producător