Se încarcă...
Secrete de la mame pentru mame. 7 soluții testate pentru înviorarea unui ten obosit

Secrete de la mame pentru mame. 7 soluții testate pentru înviorarea unui ten obosit

După ce am devenit mamă pentru a două oară, de rând cu bucuriile pe care le-a adus cu sine nașterea lui Daniel, la pachet au venit și primele probleme, pe care le-am remarcat foarte curând.

Într-o dimineață, uitându-mă în oglindă am remarcat că nu prea recunosc femeia cu tenul luminos de altă dată. Oboseală în priviri, cearcăne și o piele care începuse să piardă din strălucire și elasticitate. Iar eu nu puteam să permit una ca asta, mai ales că întâlnirile de serviciu deja începeau să îmi umple agenda.
Și atunci am hotărât să acționez apelând la soluții rapide de împrospătare și revitalizare a pielii, care în cazul meu niciodată nu au dat greș.


Masajul facial matinal. Trei minute de masaj facial ajută enorm un ten fără vlagă. Efectuez mișcări circulare de stimulare a circulației, pentru a oferi un tonus sănătos tenului.

Masajul cu cuburi de gheață. O altă soluție este masajul cu cuburi de gheață. Pentru un efect mai bun am pus la înghețat ceai din plante de mușețel, tei, albăstrele etc. Dimineața e suficient să plimb un cub de gheață învelit într-o pungă și am remarcat cum gheața dezumflă obrajii, activează circulaţia periferică, revigorează și tonifiază tenul, înlătură oboseala, închide porii și reduce din pungile de sub ochi.

Apele florale. Au un efect de regenerare, împrospătare, refacere a pielii, tonifiere și calmare a diverselor iritații. Din proprie experiență pot spune că cele mai potrivite ape care redau strălucire unui ten obosit și lipsit de energie sunt apa de trandafiri și cea de mentă. Se aplică pe ten cu ajutorul unei dischete.

Exfoliantul. Este un alt truc de prim ajutor atunci când doresc să scăp de tenul obosit. Sunt suficiente doar zece minute, dar fiecare clipă pierdută pentru exfolierea pielii este importantă. La final pielea mea arată mult mai proaspătă.

Argila. O soluție express a tenului obosit, de aceea măștile cu argilă ar trebui să fie la îndemâna oricărei femei care are probleme cu nesomnul. Eu folosesc masca cu arilă „Antos” care conține propolis, extract de salvie, argilă verde și apă de hamamelis. Ea îmi curăță tenul în profunzime, facilitează eliminarea impurităților și a celulelor moarte din pori. După ce este îndepărtată prin spălare cu apă, masca lasă pielea luminoasă, fragedă și curată.

Serul exfoliant. Eu foloesc „Antos” (dar voi puteți opta pentru oricare altul, important este să fie natural) este un alt mic secret care îmi ascunde cearcănele de la nopțile nedormite. Elaborat în baza acizilor din fructe (alfa-hidroxi acizi) – lămâi, grepefrut, pătlăgea roșie și afin – cu un conținut bogat în acid malic și vitamine, serul este foarte util nu doar în combaterea oboselii, ci și a îmbătrînirii pielii, atenuarea ridurilor și petelor întunecate.

Hidratarea cu apă. Aceasta își are rolul său în obținerea luminozității tenului. Eu beau imediat ce mă trezesc un pahar plin cu apă. Voi, la dorință puteți adăuga lămâie, al cărei efect este de stimulare a digestiei și curățare a corpului de toxine, fapt ce rezultă o față mai curată. Nu uitați că este nevoie de doi litri de apă. 

Cremele atent alese destinate hidratării. Sunt străjerii unui ten fresh, sănătos şi strălucitor. Mă refer în special la îngrijirea pe timpul nopţii, pe care multe mame o ignoră, dar care este nu mai puțin importantă. Cremele hidratante au, de regulă, proprietăţi energizante, care redeau pielii confort și oferă un plus de vitalitate şi de prospeţime.

Aceste sfaturi le consider necesare inclusiv și pentru mămicile care nu au neapărat bebeluși asemeni mie, ci lucrează până târziu. În același timp vă provoc și pe voi, dacă cunoașteți și alte mici secrete despre cum putem „reanima” un ten obosit și lipsit de vitaliate, vă aștept cu sfaturi în secțiunea comentarii

Secrete de la mame pentru mame. 7 soluții testate pentru înviorarea unui ten obosit - Antos Cosmetică Naturală

cosmetică

antos

cosmetică naturală

miere

aloe vera

frumusețe

naturalețe

antos cosmetică

cosmetică moldova

cosmetică naturală moldova

,cosmetică, antos, cosmetică naturală, miere, aloe vera, frumusețe, naturalețe, antos cosmetică, cosmetică moldova, cosmetică naturală moldova

Antos Cosmetică Naturală

Cosmetică naturală direct de la producător

Antos Cosmetică Naturală. Cosmetică naturală direct de la producător