Se încarcă...
12 sfaturi dacă vă doriți să arătați fabulos fără machiaj

12 sfaturi dacă vă doriți să arătați fabulos fără machiaj

Căldurile din vara aceasta au făcut tot mai multe femei să renunțe la machiaj. Doar că unele arată fabulos inclusiv fără farduri și fond de ten, în timp ce altele scot la iveală o sumedenie de mici defecte. Indiferent de categoria de femei din care faceți parte, am selectat 12 sfaturi ale cosmetologilor care ne învață cum putem arăta bine fără machiaj.

Ritualul zilnic este extrem de important. Demachierea și tonifierea tenului dimineața și seara este extrem de obligatorie. Sfatul este valabil inclusiv pentru zilele când nu vă machiați. Ritualul este completat cu aplicarea unei creme special adaptate tenului. La fel de importantă este şi exfolierea săptămânală, precum și aplicarea măștilor în dependență de tipul sau necesitățile tenului. 

Hidratați-vă zilnic. Cei doi litri de apă minimum, asigură pielii doza de elasticitate și luptă cu ridurile. Din pură curiozitate, puteți să ignorați acest sfat și veți remarca la scurt timp că tenul devine șters și lipsit de vlagă.  

Nu ignorați buzele. Indiferent că e vorba de balsamuri, de gomaj sau de hidratare cu ajutorul unor produse special adaptate precum e untul de karite sau uleiurile (jojoba, ricin sau migdale, etc.), nu doar veți scăpa de celulele moarte, ci și veți obține un aspect frumos și sănătos al buzelor.

Folosiți produsele de protecție solară. Din păcate am ajuns timpuri când nu putem ieși din casă fără ecrane de protecție nici măcar pe timp de iarnă. Dacă vă doriți să aratați bine fără machiaj, nu uitați să folosiți produse cosmetice cu SPF, în caz contrar vă puteți poemni cu pete pigmentare.

Mergeți regulat la cosmetolog. Tratamentele faciale făcute de profesioniști în domeniu, își au rolul lor în păstrarea frumuseții naturale pentru o perioadă cât mai îndelungată. Depinde de fiecare ten în parte cât de frecvent trebuie să călcați pragul cosmetologului. Cert e că acest lucru trebuie să se întâmple cel puțin odată la trei luni.

Alimentați-vă corect. Frumusețea exterioară pornește înclusiv din interior. O alimentație corectă, adică fără carbohidrați, zahăruri, grăsimi, dar care conține în schimb fructe şi legume, etc., contribuie nu doar la păstrarea în greutate, ci și la menținerea unui ten luminos și fără imperfecțiuni. Unii specialiști mai recomandă cure de detoxifiere cel puțin o dată pe an.

Aveți grijă de sprâncene... Azi sunt în vogă sprâncenele naturale și frumos conturate, care subliniază forma ochilor și ajung în centrul atenției. Efortul de a merge o dată pe lună la un specialist care le pensează corect este infim comparativ cu efectul de a arăta bine fără machiaj.
... dar și de gene. Le puteți vopsi ușor sau sau puteți folosi un cleștișor care doar le va curba. Indiferent de opțiunea aleasă, ochii vor prinde contur.

Părul este la fel de important. Pentru că întregește imaginea unui ten îngriit, dar fără machiaj. Mai mult chiar, puteți opta pentru schimbări de look, renunțând la banala coadă de cal. Aranjați-vă de fiecare dată diferit, folosind diferite împletituri, cocuri, dar și alte coafuri care sunt în vogă în sezonul estival.

Dormiți suficient. Cel puțin șapte – nouă ore. Această condiție este foarte importantă dacă doriți să vă mențineți pielea într-o stare excelentă. Mergeți la culcare înainte de ora 23.00 astfel ca organismul să reușească să producă hormonul  frumuseții – estrogenul. Dormiți pe spate pentru a reduce probabilitatea de apariție a edemelor și a ridurilor premature.

Înnălbiți-vă dinții. Vizitele regulate la stomatolog sunt foarte importante întrucât schimbă întregul aspect al feței. Dacă optați pentru un look natural fără machiaj, un zâmbet frumos “până la urechi” este foarte important.

Îmbunătățiți-vă circulația pielii. Mai ales dacă aveți o piele obosită. Pentru a obține rezultate excelente, introduceți în rutina de îngrijire produse stimulente precum e menta, ginsengul sau rozmarinul. Aplicate pe piele, aceste ingrediente dilată vasele de sânge și îmbunătățesc circulația.

Acestea fiind spuse, nu îmi rămânde decât să aștept pozele voastre, în care apăreți naturale și fără machiaj. 

12 sfaturi dacă vă doriți să arătați fabulos fără machiaj - Antos Cosmetică Naturală

cosmetică

antos

cosmetică naturală

miere

aloe vera

frumusețe

naturalețe

antos cosmetică

cosmetică moldova

cosmetică naturală moldova

,cosmetică, antos, cosmetică naturală, miere, aloe vera, frumusețe, naturalețe, antos cosmetică, cosmetică moldova, cosmetică naturală moldova

Antos Cosmetică Naturală

Cosmetică naturală direct de la producător

Antos Cosmetică Naturală. Cosmetică naturală direct de la producător