Se încarcă...
Alina Saharnean, câștigătoarea Miss Naturalețe 2015: “soțul a fost cel care m-a înscris la acest concurs”!

Alina Saharnean, câștigătoarea Miss Naturalețe 2015: “soțul a fost cel care m-a înscris la acest concurs”!

Cea de-a doua ediție a concursului Miss Naturalețe, organizat de Antos Cosmetică Naturală este în plină desfășurare. Fiind cu ochii pe votingul actual, ne-am amintit cu drag de etapele desfășurării primului concurs Miss Naturalețe 2015, dar și de câștigătoarea Alina Saharnean, pe care nu am ezitat să o contactăm.

Deși s-a stabilit de ceva timp în Germania, și este în plin proces de integrare, ceea ce înseamnă o criză de timp, Alina ne-a povestit cu drag emoțiile prin care a trecut, cum i se par produsele Antos și desigur a venit cu sfaturi pentru actualele participante.

Cât nu ar părea de paradoxal, dar ideea de a participa la concurs a fost a soțului meu. Știind că îmi place tot ce este natural și că mereu mă vedea cu câte o mască bio pe față, a zis că acest concurs e pentru mine. Apropo, chiar el mi-a făcut poza cu care am intrat în concurs. Noi până azi o numim poza norocoasă.

Am avut emoții mari de la bun început, mai ales că fiecare zi înseamna o luptă acerbă. Dar am simțit mereu susținerea celor dragi, or fără ei nu aș fi reușit. Pentru că dacă într-o zi votingul te clasa pe primul loc, următoarea zi constatai că o altă concurentă ți l-a luat. Probabil, de aceea nu am crezut până în ultima zi că voi fi câștigătoarea, dar eram sigură că mă voi clasa pe un loc de frunte. Nu mare mi-a fost mirarea când fiind deja la evenimentul de decernare, titlului de Miss mi-a fost conferit mie.

Emoțiile pe care le-am trăit în acel moment, nu cred că se șterg din memorie atât de ușor. Cel puțin mie mi-au străpuns fiecare celulă a corpului și se mențin până azi, chiar dacă nu cu aceeași intensitate. Cred că fiecare femeie este destonică să trăiască asemenea momente.

Pentru mine acest concurs a însemnat nu doar o luptă pentru titlul de Miss, ci și o mare prietenie cu toate participantele. La final am ajuns să ne povestim fiecare despre viața sa. Am schimbat datele de contact și suntem în continuare prieteni în lumea virtuală.

Cea mai bună lecție pe care am învățat-o la acest concurs a fost – să rămân așa cum sunt de obicei, pentru că noi, femeile suntem deosebite prin felul nostru de a fi și frumoase așa cum ne-a creat Dumnezeu. și să-mi accept imprefecțiunile pe care eu ca și orice femeie mi le-am sculptat în mintea mea.

Actualelor concurente le doresc să creadă în forțele proprii și să își adune o armată întreagă de susținători, să accepte critica celor din jur ca pe o cafea amară băută dimineața, și desigur să zâmbească cât mai mult pentru a-și hrăni zilnic sufletul cu cât mai multe emoții pozitive.

Am început să folosesc produsele Antos chiar din acea zi, dar nu înainte să analizez fiecare produs în parte. Astfel mi-am creat un obicei de a-mi procura ori de câte ori revin în țară, produse marca Antos, sau rog rudele să îmi aducă atunci când vin în ospeție.

Produsele mele preferate Antos sunt desigur cele pentru ten, începând cu crema, serul, lăptișorul demachiant și finisând cu baza pentru machiaj. Îmi place că la Antos pot găsi o gamă variată de produse. Preferatul de care nu mă despart deja de doi ani este untul de sheea, pe care eu îl numesc produsul-minune. Hidratează excelent tenul și dacă ai avut nenorocul să te ardă soarele, el este salvatorul. De fapt, nu există vreun produs care mi-a plăcut mai puțin. Toate sunt naturale și sunt într-un sortiment destul de larg. Am de unde alege.

Întru-cât sunt absolventa Universității de Medicină planific să ajut oamenii să își trateze corect patologiile legate de piele prin intermediul unei alimentații corecte, dar și a uneii îngrijiri adecvate tenului. Pentru asta vine în ajutor doar cosmetica naturală precum este Antos.

Cred că nici în viitor nu mă voi despărți de ea.

Alina Saharnean, câștigătoarea Miss Naturalețe 2015: “soțul a fost cel care m-a înscris la acest concurs”! - Antos Cosmetică Naturală

cosmetică

antos

cosmetică naturală

miere

aloe vera

frumusețe

naturalețe

antos cosmetică

cosmetică moldova

cosmetică naturală moldova

,cosmetică, antos, cosmetică naturală, miere, aloe vera, frumusețe, naturalețe, antos cosmetică, cosmetică moldova, cosmetică naturală moldova

Antos Cosmetică Naturală

Cosmetică naturală direct de la producător

Antos Cosmetică Naturală. Cosmetică naturală direct de la producător