Se încarcă...
10 greșeli legate de îngrijirea tenului feței

10 greșeli legate de îngrijirea tenului feței

O îngrijire corectă nu doar oferă strălucire tenului, ci și ascunde adevărata vârstă a oricărei femei. Dacă nu vă încadrați în categoria adeptelor a tot soiul de tratamente cosmetologice sofisticate precum toxina botulinică, acidul hialuronic, laserele, etc., atunci trebuie să oferiți pielii tenului o atenție sporită nu doar atunci când alegeți produsele cosmetologice, ci și să vă revizuiți maniera de îngrijire a tenului. Citiți mai jos zece greșeli, care efectuate cu regularitate, le-a distrus multor femei (uneori iremediabil) tenul feței.   
  1. Nu vă cunoașteți tipul de ten. Iar asta înseamnă, cel mai probabil, că nu știți ce produse puteți utiliza pentru îngrijirea lui. Riscul? Ingredientele nepotrivite vă pot schimba semnificativ aspectul tenului.
  2. Faceți dușuri lungi cu apă fierbinte. Această obișnuință poate “ataca” pielea. Pe lângă faptul că usucă tenul, acest obicei sărăcește pielea de uleiurile naturale care au rol de protecție. În locul dușurilor fierbinți optați pentru apa călduță.
  3. Nu vă clătiți bine fața după ce o spălați cu săpun sau gel special. Se întâmplă adesea să rămână particule mici din produsul folosit pentru curățare, care nu fac altceva decât să înfunde porii și să usuce fața.
  4. Vă frecați fața cu prosop. După ce vă clătiți fața preferați să vă ștergeți cu prosopul, în scopul absorbirii apei. Corect ar fi o ușoară tamponare și nu frecarea tenului.
  5. Nu hidratați tenul la timp. Multe femei după ce se spală pe față se clătesc și își șterg fața, așteaptă ca aceasta să se usuce. Altfel nu simt când pielea are nevoie de cremă. Nimic mai greșit, spun specialiștii în cosmetologie. Tenul uscat îngreunează acțiunea ingredientelor active din produsele de îngrijire. Corect ar fi să se aplice crema pe fața un pic umedă.
  6. Folosiți concomitent mai multe produse de îngrijire, fără a permite tenului să le absoarbă. Greșit. După aplicarea cremei hidratante este nevoie de cel puțin trei minute pentru a folosi următorul produs. În caz contrar, efectul de acoperire se diminuează, oferind tenului un aspect gras și lucios.
  7. Folosiți aceleași produse,atât pentru față, cât și pentru corp! Indiferent că e vorba de crema hidratantă, de loțiunea autobronzantă, de gelul de curățare etc, tenul feței este cu mult mai sensibil decât restul corpului. Această greșeală poate provoca un dezechilibru al glandelor sebacee.
  8. Folosiți produse pentru îngrijirea tenului din game diferite. Explicația? Nu vă asigură o  îngrijire completă. Și doar folosirea produselor din aceeași gamă are grijă să vă hrănească corect tenul. 
  9. Dormiți incorect. Este vorba în special de dormitul cu fața în jos sau pe o parte. Odată cu anii, pielea nu mai este atât de elastică și nu își revine atât de ușor la forma inițială.
  10. Duceți un regim de viață haotic. Acesta își lasă amprenta asupra tenului. Pielea nu mai este atât de stălucitoare dacă dormiți mai puțin de opt ore, vă alimentați incorect, nu vă hidratați suficient și fumați.
Aștept părerile voastre legate de acest articol. Mai mult chiar, aștept să vă împărtășiți cu mine despre obiceiurile voastre sănătoase legate de îngrijirea tenului.

10 greșeli legate de îngrijirea tenului feței - Antos Cosmetică Naturală

cosmetică

antos

cosmetică naturală

miere

aloe vera

frumusețe

naturalețe

antos cosmetică

cosmetică moldova

cosmetică naturală moldova

,cosmetică, antos, cosmetică naturală, miere, aloe vera, frumusețe, naturalețe, antos cosmetică, cosmetică moldova, cosmetică naturală moldova

Antos Cosmetică Naturală

Cosmetică naturală direct de la producător

Antos Cosmetică Naturală. Cosmetică naturală direct de la producător