Se încarcă...
Cinci produse cosmetice naturale care pot înlocui cu succes cosmetica din comerț

Cinci produse cosmetice naturale care pot înlocui cu succes cosmetica din comerț

Ați obosit de produsele cosmetice obișnuite (iar unele fără efect) pe care le folosiți zilnic pentru îngrijirea tenului, părului, dar și a întregului corp?

Înseamnă că e timpul să renunțați la ftalați, parabeni, hidrochinină, LSS, etc., care, în timp, pot cauza probleme de sănătate precum diferite afecțiuni ale sistemului endocrin, probleme respiratorii, alergii, diverse afecțiuni ale pielii.

Vă las în acest articol cinci produse naturale (care apropo au un spectru mult mai larg de întrebuințare) care pot înlocui cu succes produsele cosmetice convenționale. 

Îngrijirea tenului

În special al celui ridat vine în ajutor un produs extrem de eficient precum e uleiul de nucă de Macadamia. Este foarte hrănitor, datorită sursei de calciu, a complexului de vitamina A, B1 și B2, minerale, antioxidanți, fosfor și fier. Uleiul de Macadamia are cea mai mare concentrație de acid palmitoleic (acid gras monosaturat omega 7), care se găsește în cantități mari în pielea noastră în tinerețe, dar care scade pe măsură ce înaintăm în vârstă. Astfel, utilizarea constantă a uleiul de Macadamia va conferii pielii suplețe și elasticitate, întrucât el combate radicalii liberi și contribuie la regenerarea rapidă a celulelor.

Îngrijirea părului
Părul și scalpul uscat cu vârfuri despicate poate fi tratat cu ajutorul uleiului de argan, compus în mare parte din acizi graşi nesaturaţi, în special acid linoleic, acid gras esenţial majoritare în uleiul de argan. Se aplică pe toată suprafața firului de păr umed, sau numai de vârfurile despicate, când părul este deja uscat. Pe scalp, uleiul se aplică cu ajutorul unei dischete demachiante. Cel mai indicat este să faceți această procedură înainte să de somn, astfel încât proprietăţile lui să aibă timp pentru a acţiona.

Îngrijirea mâinilor, buzelor și a tălpilor
Întrucât necesită hidratare intensă și de durată, untul de shea are întrebuințări multiple. Datorită proprietăților antiinflamatorii naturale, untul de shea vindecă și cicatrizează răni minore și arsuri, având în același timp cu un efect calmant datorită conținutului de alcooli și steroli cu acțiune decongestionantă. Poate fi folosit atât la îngrijirea corpului, în special a mâinilor și tălpilor crăpate. De asemenea, vindecă buzele crăpate și accelerează dispariția herpesului.

Protecție solară
Apropo, untul de shea este inclusiv un excelent produs de protecție solară naturală, fiind o barieră excelentă protectoare împotriva razelor solare. Poate fi folosit ca loțiune de plajă, dar și după plajă pentru calmarea arsurilor solare, având factor de protectie UV 6. Acționează nu doar ca o barieră de protecție solară, cât și ca modalitate de a obține un bronz de durată și natural fără a aduce vreo daună pielii.

Prevenirea și tratarea vergeturilor
Uleiul de rosa mosqueta, bogat Omega-3 (acid linolenic), Omega-6 (acid linoleic), Omega 9 (acid oleic), acizi vitali datorită proprietăţilor anti-inflamatorii şi regenerative, este produsul perfect pentru tratarea eficientă în prevenirea și tratarea vergeturilor.

Tratarea arsurilor
Arsurile ușoare se pot trata cu ajutorul aplicațiilor cu unguent de propolis, un produs realizat din produse exclusiv naturale, care permite utilizarea maximală a proprietăţilor emoliente, calmante şi restructurante ale mierii şi cerii de albine. Unguentul mai poate fi folosit la îngrijirea tipurilor de piele uscate, crăpate sau îmbătrînite.

Dacă prețurile produselor pe care le foloseați anterior pentru îngrijirea tenului, părului și a pielii întregului corp, vă băteau la buzunar, vă recomand să încercat produsele menționate mai sus, pe care apropo, le puteți găsi la magazinul Antos Cosmetică Naturală, la un preț rezonabil.  

Cinci produse cosmetice naturale care pot înlocui cu succes cosmetica din comerț - Antos Cosmetică Naturală

cosmetică

antos

cosmetică naturală

miere

aloe vera

frumusețe

naturalețe

antos cosmetică

cosmetică moldova

cosmetică naturală moldova

,cosmetică, antos, cosmetică naturală, miere, aloe vera, frumusețe, naturalețe, antos cosmetică, cosmetică moldova, cosmetică naturală moldova

Antos Cosmetică Naturală

Cosmetică naturală direct de la producător

Antos Cosmetică Naturală. Cosmetică naturală direct de la producător