Se încarcă...
Întâlnire de zile mari la Antos Cosmetică Naturală. Vedeți cine ne-a venit în vizită

Întâlnire de zile mari la Antos Cosmetică Naturală. Vedeți cine ne-a venit în vizită

Duminică 24 septembrie, 8 din cele 13 finaliste ale concursului MISS NATURALEȚE au fost în vizită la Antos.

Întâlnirea a fost una mult așteptată atât pentru organizatori, cât și pentru participante, pentru că în sfârșit am avut ocazia să ne cunoaștem pe viu, și nu doar din spatele profilurilor de facebook.

Am avut parte de o întâlnire constructivă – s-au discutat detalii despre ultima zi a concursului MISS NATURALEȚE, care va avea loc pe data de 15 octombrie, la hotelul Radisson Blu (mai multe detalii nu vă dăm, promitem să fie o surpriză).

După care, fiecare participantă a avut ocazia să își testeze tenul cu ajutorul lămii Wood. Ulterior, am venit cu recomandări pentru fiecare participantă în parte referitor la produsele cosmetice Antos pe care urmează să le folosească în raport cu tipul de ten și problemele depistate.

Am ținut neapărat să facem această testare nu pentru bifă, ci pentru a alege cosmetica în raport cu fiecare ten în parte, astfel ca produsele naturale Antos să fie maximum eficiente, pentru fiecare participantă în parte atunci când e vorba de îngrijirea tenului.
Între timp, la o ceașcă de cafea am discutat cu participantele despre cum a fost pentru ele concursul MISS NATURALEȚE, ce așteptări, și emoții au avut și mai au încă.

Unele ne-au spus că participarea la concurs a fost mai mult o provocare personală. “Am vrut să văd până unde pot să ajung”, după cum s-a exprimat una din tinere. Altele spun că au trăit la maximum această perioadă pentru că un asemena concurs a presupus și un anumit efort. “Mi-am pus alarma să mă sune din cinci în cinci ore, ca să nu uit să mă votez, dar și să rog pe alții să mă susțină în acest concurs”. „MISS NATURALEȚE mi-a arătat cine îmi sunt adevărații prieteni, pentru că cei neadevărați îmi ignorau mesajele”. „Am înțeles că nu trebuie să renunți, ci să muncești pentru marele premiu zilnic”. „Nu poți să obții într-o singură zi un număr impunător de voturi.

Numai prin implicare zilnică acestea pot fi obținute. Au fost participante care la început aveau un succes destul de bun, dar a fost deajuns să lipsească pentru câteva zile ca să se detașeze de restul”.

Pentru noi, echipa Antos, acest concurs a fost încă o dată o mărturie a faptului că frumusețea naturală este cea mai puternică armă din mâina unei femei. 

Din păcate, celelalte cinci participante la concurs nu au putut să ne onoreze cu prezența din diferite motive.

Dacă în viitorul apropiat, întâlnirea cu ele nu va avea loc, Antos Cosmetică Naturală în calitate de organizator al concursului își rezervă dreptul să aleagă alte cinci finaliste, în baza voturilor obținute.

Ținem să amintim încă o dată că finalista acestui concurs va primi cadouri atât din partea sponsorilor (set de lengerie intimă și abonament la sala de sport) cât și din partea organizatorului Antos Cosmetică Naturală - produse cosmetice pentru un an întreg, precum și o călătorie în Italia pentru o perioadă de cinci zile.

Vă sugerăm să rămâneți alături de noi pentru că urmează să venim cu alte informații interesante despre evenimentul ce urmează să aibă loc foarte curând.
Întâlnire de zile mari la Antos Cosmetică Naturală. Vedeți cine ne-a venit în vizită - Antos Cosmetică Naturală

cosmetică

antos

cosmetică naturală

miere

aloe vera

frumusețe

naturalețe

antos cosmetică

cosmetică moldova

cosmetică naturală moldova

,cosmetică, antos, cosmetică naturală, miere, aloe vera, frumusețe, naturalețe, antos cosmetică, cosmetică moldova, cosmetică naturală moldova

Antos Cosmetică Naturală

Cosmetică naturală direct de la producător

Antos Cosmetică Naturală. Cosmetică naturală direct de la producător