Se încarcă...
9 motive care îmi vor aminti cu drag de cea de-a doua ediție a evenimentului Miss Naturalețe!

9 motive care îmi vor aminti cu drag de cea de-a doua ediție a evenimentului Miss Naturalețe!

Evenimentul Miss Naturalețe 2017 care ne-a ținut în suspans atât pe noi, cât și pe ceilalți (participante, parteneri, invitați, etc.) s-a consumat, dar a lăsat în urmă atâtea momente frumoase și emoționante în același timp.

De la lansarea anunțului referitor la selectarea pozelor pentru concursul de voting on-line și până la decernarea coroniței de Miss a fost cale lungă de câteva luni, care „s-au împletit” cu multă muncă și emoții.

Cel puțin pentru mine, această ediție îmi va rămâne pentru totdeauna în memorie datorită a cel puțin nouă motive care mă fac să zâmbesc mulțumită de munca depusă.

1. Am o echipă de milioane. Spun asta cu mare mândrie. Pentru că toate detaliile organizării evenimentului de ieri au fost puse inclusiv pe umerii colegelor mele, dintre care una gravidă în luna a cincea. Au renunțat la week-end-uri și au lucrat peste program, pentru că așa au simțit ele că trebuie. Și mai surprinsă am fost să le văd pe cele două contabile ale companiei Antos Cosmetică Naturală, ambele mame de bebeluși, care ne-au onorat cu prezența. Să mai zică acum cineva că echipa Antos nu e cea mai tare?!

2. Am consolidat relațiile cu partenerii vechi și am descoperit alții noi. Ca de obicei mi-a adus o deosebită plăcere că colaborez cu Daniella Reniță, cea care a știut dintodeauna să mă surprindă cu lucrările ei, cu Elena Ozun, care emană energie și e simbolul modului activ de viață chiar și atunci când nu e în sala de sport, cu Diana Voevuțki, care pentru mine a devenit, fără drept de apel, o icoană de stil, cu Marcel Ceban, maseorul care știe cum se „tratează” celulita. 
Între timp, am descoperit ce înseamnă lenjeria de calitate, datorită brandului Cellin noului nostru partener care s-a alăturat cu drag evenimentului Antos. Un mare merci prezentatorului, Igor Sârbu, pentru profesionalism, lui DJ Vitalie Dubciuc DVV Show, interpretei Dianei Grigor, fotografilor, cameramanilor, și desigur partenerilor media, fără care acest eveniment nu ar fi avut nici un răsunet sunt și ei „complici”. Un mare mulțumesc pentru Unica.md care ne susține de fiecare dată, Ea.md pentru frumoasele colaborări, Aquarelle și Formula Krasati.
Și nu în ultimul rând membrilor juriului –Alessandro Bianchi - fondatorul centrului de estetică „Formamentis” din Padova, Italia, Ina Lozovoi, medic dermatolog-triholog, membru al Societății de Dermatologie din Republica Moldova, Sonya Vistieru, medic cosmetolog și Stela Mikşanski prezentatoare TV, promotor al modului de viață sanătos.

3. Giulio Mortara a vorbit pentru PRIMA DATĂ în limba română. Momentul serii de care o să îmi amintesc cu zâmbetul pe buze mult timp de acum încolo, a fost atunci când directorul general Antos Cosmetică Naturală, Giulio Mortara a vorbit pentru PRIMA DATĂ în limba română. Dumnealui a ținut neapărat să mulțumească tuturor pentru faptul că produsele cosmetice Antos au devenit atât de populare în Moldova.

4. Evenimentul Miss Naturalețe a fost o bună ocazie de a aduna la un loc aproape toți “membrii marii familii Antos Cosmetică Naturală”, pe care nu i-am văzut demult și pe care nu aș fi avut șansa să îi întâlnesc foarte curând. Mulțumesc tuturor și fiecăruia în parte pentru că au găsit timp și au venit să ne onoreze cu prezența. 

5. În același timp, am avut deosebita plăcere să o cunosc și să o avem alături la evenimentul Antos pe Ludmila Iachim, prima moldoveancă care în scaunul cu rotile va participa la Miss Wheelchair World 2017.
6. Am avut emoții (ca pentru copiii mei) pentru fiecare în parte din cele 12 candidate la coronița de Miss Naturalețe. Și asta pentru că între timp le-am cunoscut mai îndeaproape, și mi-au devenit foarte dragi toate.

7. M-am bucurt din suflet pentru Miss naturalețe 2017 – Alina Cărăuș, care s-a ales cu trofeul, coronița și panglica de Miss Naturalețe, precum și cu o călătorie de 5 zile în Italia unde va vizita inclusiv fabrica Antos, un an cu produse Antos. Felicitări și pentru locul doi care i-a fost oferit Mihaelei Baciu care s-a ales cu mai multe cosmetice din partea Antos, un set de la Cellin și alte premii din partea tuturor partenerilor evenimentului. Locul III i-a fost oferit Marinei Vlad care a obținut un premiu din partea Antos, dar și a partenerilor: un abonament fitness și consultația nutriționistului, un premiu din partea Cellin – pijamale din mătase și aplauzele furtunoase ale tuturor.

8. Miss Naturalețe versus maternitate. Încă un motiv care mă va face să îmi amintesc cu drag de cea de-a doua ediție Miss Naturalețe a fost faptul că cea de-a 13 participantă înscrisă în concurs, m-a sunat ieri în ziua evenimentului și mi-a spus marea noutate - a devenit mămică de băiat. Deși aș fi vrut să o vedem și pe ea alături de celelalte concurente, pentru că a dus o luptă cot la cot și merita să ajungă pe podium, credem că maternitatea e cel mai prețios dar, care nu se compară cu nici o coroniță de Miss.

9. Într-un final, evenimentul s-a petrecut exact așa cum ni l-am dorit. Dres cod în alb și verde, oameni fericiți, muzică bună, gustări delicioase și cea mai bună șampanie, tone de poze și amintiri frumoase.

9 motive care îmi vor aminti cu drag de cea de-a doua ediție a evenimentului Miss Naturalețe! - Antos Cosmetică Naturală

cosmetică

antos

cosmetică naturală

miere

aloe vera

frumusețe

naturalețe

antos cosmetică

cosmetică moldova

cosmetică naturală moldova

,cosmetică, antos, cosmetică naturală, miere, aloe vera, frumusețe, naturalețe, antos cosmetică, cosmetică moldova, cosmetică naturală moldova

Antos Cosmetică Naturală

Cosmetică naturală direct de la producător

Antos Cosmetică Naturală. Cosmetică naturală direct de la producător