Se încarcă...
Totul despre cearcăne - atunci când trebuie să tratezi cauza și consecința în paralel .

Totul despre cearcăne - atunci când trebuie să tratezi cauza și consecința în paralel .

De faptul că ochii sunt considerați oglinda sufletului m-am convins atunci când m-am pomenit după o serie de nopți nedormite cu niște cearcăne de toată frumusețea”.

Ce vroia sufletul meu atunci? Odihnă, repaos și o alimentație mai echilibrată.

Eu, în schimb, ca majoritatea femeilor ce se confruntă cu această problemă, am încercat să le ascund cu ajutorul pudrei sau a fondului de ten.

Rezultatul nu m-a satisfăcut și atunci am înțeles că trebuie să rezolv problema odată cu consecința.

Ca să fiu înțeleasă mai bine voi începe cu începutul:  


Pielea din jurul ochilor este foarte subțire, sensibilă și delicată. Din acest considerent, enzimele, care sunt descompuse, sunt cu mult mai vizibile în zone unde pielea este mai subțire, adică sub ochi. Astfel, în urma procesului de oxidare a hemoglobinei apar cearcănele. Nu este exclus ca acest proces să se întâmple și în alte zone, cert e că sub ochi se vede cel mai bine ruperea capilarelor. Apropo, pielea din jurul ochilor se subțiază odată cu înaintarea în vârstă, iar vasele mici de sânge din jurul ochilor sunt mai vizibile.Întrucât ochii sunt localizați în regiunea depresiunilor orbitale, acest fapt amplifică manifestarea unor astfel de umbre, creând un efect și mai sporit. În afară de trăsăturile de iluminare a feței, pigmentul întunecat sub ochi, la fel poate crea senzația de cearcăne.

Cauze care pot duce la apariția cearcănelor sub ochi sunt foarte multe și diverse. Orele insuficiente de somn, excesul de alcool, tutunul, cafeaua și dulciurile - toate suprasolicită glandele suprarenale și pot duce la umflarea feței. Alte surse spun de vină ar putea fi inclusiv alergiile, eczemele, expunerea prelungită la soare, răcelile și sinuzita, medicamentele vasodilatatoare, stresul, deshidratarea, afecțiunile renale, hepatice sau endocrine, anemia sau avitaminoza. Dacă e să vorbim de pungile sub ochi, atunci de vină se face dormitul pe spate, retenția de lichide și chiar alimentele sărate. Ați mâncat înainte de somn o porție bună de cartofi prăjiți, dimineața garantat vă veți trezi cu niște pungi „de toată frumusețea”.

Nu-i exclus faptul că uneori cearcănele ascund anumite boli. Cele cenușii ascund o anemie sau afecțiune asociată cu stres și oboseală, cele de culoare albastră vorbesc de o circulație foarte proastă (afecțiuni cardiace sau pulmonare), iar cele roșii trădează o vascularizare mare, ce este specifică persoanelor cu hipertensiune.

Tratamenul. În cazurile când cearcănele sunt o problemă estetică și un fenomen temporar, ele vor dispărea în urma unui regim de viață corect: opt ore pe noapte, doi litri de apă pe zi, o dietă sănătoasă și echilibrată. Cearcănele care vorbesc de o problemă de sănătate vor trece abia după ce veți face tratamentele prescrise de medicul de profil. Cel mai greu de estompat și de tratat sunt cearcănele și pungile de sub ochi ereditare, care nu au o cauză anume și care nu dispar nici după o perioadă lungă de respectate a orelor recomandate de somn și a unui stil de viață mai sănătos.

Este adevărat că există mai multe moduri de a scăpa de crearcăne, de la diferite măști făcute în condiții de casă, până la proceduri cosmetologice complexe, dar și diferite creme, și unguente. Eu am rezolvat problema Dacă sunteți adepta cosmeticii naturale, la Antos găsiți mai multe produse care vă vor ajuta să scăpați de nesuferitele de cearcăne.

Cum am scăpat eu de ele? Sigur am încercat să revin rezolv, în primul rând, cauza: ore nedormite, cafele fără număr, alimentație dezechilibrată, etc. Dar un efect și mai rapid l-am văzut după ce am încercat hidrolatul de mentă, care îmi conferea de fiecare dată acea senzație de răcoare matinală (mai ales când te trezești cu cearcăne sau pungi sub ochi). La fel de bun s-a dovedit a fi și hidrolatul de mușețel, cu efect calmant, emolient și înălbitor. Obișnuiesc până în prezent să le rânduiesc dimineața și seara în procesul de demachiere, după care să aplic până în prezent serul antirid, produsul care conferă pielii nutriția necesară pentru echilibrul său biologic, regenerează celulele și ameliorează elasticitatea cutanee, reducând simțitor ridurile, datorită proteinelor din soia, extractelor de echinaceea, gotu kola, ginseng.

Dacă aveți probleme cu cearcănele și cunoașteți alte metode garantate sută la sută, de rezolvare a lor, nu ezitați să ne spuneți și nouă secretul. 

Totul despre cearcăne - atunci când trebuie să tratezi cauza și consecința în paralel . - Antos Cosmetică Naturală

cosmetică

antos

cosmetică naturală

miere

aloe vera

frumusețe

naturalețe

antos cosmetică

cosmetică moldova

cosmetică naturală moldova

,cosmetică, antos, cosmetică naturală, miere, aloe vera, frumusețe, naturalețe, antos cosmetică, cosmetică moldova, cosmetică naturală moldova

Antos Cosmetică Naturală

Cosmetică naturală direct de la producător

Antos Cosmetică Naturală. Cosmetică naturală direct de la producător