Se încarcă...
Buze frumoase și pline de volum în patru pași. Doar la Antos!

Buze frumoase și pline de volum în patru pași. Doar la Antos!

Pentru îngrijirea tenului, de regulă, folosim tot felul de loțiuni, creme, scraburi, seruri, ape și multe altele. Din păcate, nu facem același lucru și pentru buze, care în cel mai bun caz se pot alinta cu un balsam sau un ruj. Și în timp ce facem asta, ne uităm cu jind la fetele cu buze frumoase și voluptoase, gândindu-ne că probabil au apelat la tot soiul de intervenții chirurgicale pentru a obține un astfel de rezultat. Să știi că nu totdeauna. Mai sunt și cazuri de îngrijire corectă și regulată a buzelor în condiții casnice, dar care într-un final pot duce la un rezultat pur și simplu wow. La Antos Cosmetică Naturală găsești întreg arsenalul de produse cosmetice destinate pentru îngrijirea buzelor. Mai exact este vorba de patru produse elaborate în exclusivitate din produse naturale, dar care promit un rezultat garantat.  
  1. Scrubul pentru buze. Este primul pe listă. Este un produs absolut necesar pentru a exfolia pielea moartă de pe buze. Din păcate nu toți producătorii de produse cosmetice pun accent pe el. Ce oferă Antos? Un scrub special conceput pentru buze, a cărui menire este anume de a exfolia. Conține granule de sâmburi de măsline, ulei de măsline, ulei de ricin, unt de shea, extract de calendula, extract de malț. Toate aceste ingrediente minune au o acțiune calmantă, hidratantă și de protecție.
  2. Balsamul de buze. Dacă vrei un rezultat garantat, balsamul trebuie folosit al doilea, după scrub. La Antos găsești un balsam potrivit pentru toate tipurile de buze, ce dezinfectează și vindecă datorită acțiunii combinate a untului de shea, aloe vera și propolis. Mai conține ulei de migdale dulci, de măsline, de orez și de ricin, ceară de albine, hipericum și aromă de cocos.
  3. Balsamul de buze pentru volum. Nu te speria, nu e prea mult pentru niște buze voluptoase. Așadar, pentru volum, Antos ți-a pregătit un produs nou ce conține: extract de capsicum, piper negru, ulei esențial de scorțișoară și mentă - toate acestea stimulează circulația sângelui, iar extractele de mau și gălbenele ajută la hidratarea și calmarea buzelor, pentru o acțiune volumizantă. Balsamul conține inclusiv acid hialuronic și vitamina E. Utilizarea constantă a acestui produs conferă buzelor un aspect frumos, și totodată le pregătește pentru aplicarea rujului. Un fel de bază pentru ruj dacă vreți.
  4. Rujul. Pentru a obține o nunațare a buzelor optează pentru rujul natural Antos care conţine ulei de mango și ulei de nuci Basso, ceară naturală și ulei de ricin. În afară de culoare, rujul hrăneşte, hidratează, conferă un aspect radiant și o protecție naturală împotriva razelor UV, și nu în ultimul rând, dorința de a zâmbi. Apropo, ambalajul rujului este fabricat din PLA, un plastic special, obţinut din porumb, care se transformă în îngrășământ biologic după utilizare și nu din produse petroliere.
Acum că ți-am divulgat toate secretele, te aștept să vii la magazinul Antos pentru a testa toate aceste patru produse, care deja sunt în stoc. Și desigur neapărat așteptăm tradiționalele poze cu până și după ale buzelor tale.


 

Buze frumoase și pline de volum în patru pași. Doar la Antos! - Antos Cosmetică Naturală

cosmetică

antos

cosmetică naturală

miere

aloe vera

frumusețe

naturalețe

antos cosmetică

cosmetică moldova

cosmetică naturală moldova

,cosmetică, antos, cosmetică naturală, miere, aloe vera, frumusețe, naturalețe, antos cosmetică, cosmetică moldova, cosmetică naturală moldova

Antos Cosmetică Naturală

Cosmetică naturală direct de la producător

Antos Cosmetică Naturală. Cosmetică naturală direct de la producător