Se încarcă...
Miss Naturaleţe 2018

Miss Naturaleţe 2018

La trei zile după ce evenimentul s-a consumat am găsit în sfârșit timp să punem ”cap la cap” toate momentele frumoase și emoțiile pe care le-am trăit sâmbăta trecută. Or, nouă nici prin cap să ne treacă acum trei ani când am început ”nebunia” pe care am numit-o reprezentativ ”Miss Naturalețe” că lucrurile vor lua o turnură atât de frumoasă, și concursul va avea continuitate.
Și iată-ne ajunși la cea de-a treia ediție, care s-a petrecut exact așa cum ne-am dorit noi, cei de la Antos cosmetică naturală.
Am adunat cei mai frumoși oameni, care s-au simțit perfect de bine într-o atmosferă degajată!!
Dar! În spatele evenimentului organizat ”ca la carte” cu decor floral alb, dar și a pozelor frumoase pe care le-ați putut admira pe facebook, stă o muncă enormă - generare de idei, și nu de oricare ci doar idei geniale, detalii (până și cele mai neînsemnate) puse la punct, toate discutate și puse în practică împreună cu cea mai tare echipă.
Probabil o să vă vină să râdeți dar cu o seară înainte de eveniment noi înșine Tatiana Ustica , Malai Natalia am fost protagonistele evenimentului ce urma să aibă loc și am repetat scenariul exact așa cum l-ați văzut, de frică ca să nu ne scape nici un amănunt.
Un mulțumesc aparte juriului - Maria Marian, Eugenia Cujba, Ana Hachi, Sofia Vistieru, Elena Ozun, care au știut cum să pună la grea încercare finalistele, astfel ca întrun final să o alegem pe cea care merită titlul de Miss Naturalețe.
Mulțumim inclusiv și prezentatoarei Stela Mikşanski, Victoria Rașcu pentru muzica de calitate, lui Patric Hanganu și băieților de la Brio Sonores Official care au încheiat frumos seara.
Dar pentru voi cum a fost Miss Naturalețe 2018?
Și acum despre finaliste!
Titlul de Miss Naturalețe 2018 i-a revenit Corina Filimon, care pe lângă această distincție a mai câștigat o vacanță de șapte zile în Italia pentru două persoane, produse cosmetice Antos cosmetică naturală pentru un an de zile, sesiuni foto in revista Unica.md și Fashionvip, un abonament Elena Ozun - studio de fitness și nutriție pentru trei luni, o pernă decorativă din partea Colors Boutique, un certificat cadou în valoare de 1500 lei pentru Epilare Definitiva cu Laser Dioda, și un masaj la alegere timp de 60 min din partea Shiro Massage Home & Office.
Titlul de Vice Miss Naturalețe 2018 (locul II) îl deține Mariana Mereuta, care a mai câștigat produse cosmetice Antos cosmetică naturală pentru un an de zile, un abonament la Elena Ozun - studio de fitness și nutriție pentru două luni, o pernă decorativă din partea Colors Boutique, un certificat cadou în valoare de 1000 lei pentru Epilare definitivă cu Laser dioda, un masaj la alegere timp de 60 min din partea Shiro Massage Home & Office.
O altă Vice Miss Naturalețe 2018 (locul III) a devenit Zaporojan Iuliana, care pe lângă acest titlu a mai obținut produse cosmetice Antos cosmetică naturală pentru un an de zile, abonament la Elena Ozun - studio de fitness și nutriție pentru o lună, o pernă decorativă din partea Colors Boutique, un certificat cadou în valoare de 1000 lei pentru Epilare definitivă cu Laser dioda și un masaj la alegere timp de 30 min din partea Shiro Massage Home & Office.
Vice Miss Naturalețe 2018 (locul IV) este Ana-Maria Hăbăşescu, care a obținut produse cosmetice Antos cosmetică naturală pentru un an de zile, abonament la Elena Ozun - studio de fitness și nutriție pentru o luna, pernă decorativă din partea Colors Boutique, certificat cadou în valoare de 1000 lei pentru Epilare definitivă cu Laser dioda, și un masaj la alegere timp de 30 min din partea Shiro Massage Home & Office.
Simpatia Publicului 2018 i-a revenit Irina Catana, care s-a ales cu produse cosmetice Antos cosmetică naturală pentru un an de zile, abonament la Elena Ozun - studio de fitness și nutriție pentru o lună, o pernă decorativă din partea Colors Boutique, un certificat cadou în valoare de 1000 lei pentru Epilare definitivă cu Laser dioda, și un masaj la alegere timp de 30 min din partea Shiro Massage Home & Office. Nici celelalte finaliste nu au plecat cu mâna goală acasă.
Toate s-au ales cu premii frumoase - produse cosmetice Antos cosmetică naturală pentru un an de zile, trei ședințe la Elena Ozun - studio de fitness și nutriție, pernă decorative din partea Colors Boutique, certificat cadou pentru Epilare definitivă cu Laser dioda, voucher pentru masaj facial cadou la comandarea oricarui masaj de 60 min din partea Shiro Massage Home & Office.

Miss Naturaleţe 2018 - Antos Cosmetică Naturală

cosmetică

antos

cosmetică naturală

miere

aloe vera

frumusețe

naturalețe

antos cosmetică

cosmetică moldova

cosmetică naturală moldova

,cosmetică, antos, cosmetică naturală, miere, aloe vera, frumusețe, naturalețe, antos cosmetică, cosmetică moldova, cosmetică naturală moldova

Antos Cosmetică Naturală

Cosmetică naturală direct de la producător

Antos Cosmetică Naturală. Cosmetică naturală direct de la producător