Se încarcă...
Confidențe cu Alina Carauș, deținătoarea Titlului de Miss Naturalețe 2017

Confidențe cu Alina Carauș, deținătoarea Titlului de Miss Naturalețe 2017

În prag de lansare a noii ediții Miss Naturalețe 2018, ne amintim încă cu mari emoții de concursul Miss Naturalețe 2017 din toamna anului trecut, și ne bucurăm pentru cea care poartă cu mândrie această distincție  - Alina Carauș, care de curând a devenit parte a familiei Antos Cosmetică Naturală. Ce a făcut-o să participe la acest concurs? Cât de greu i-a fost să câștige? Ce amintiri îi vin în minte când spune Miss Naturalețe? Și cum s-a schimbat viața ei de atunci? a povestit pentru blogul antos.md. Ce m-a făcut să particip?
La început curiozitatea. Cea care mi-a atras atenția vis-avis de acest concurs a fost Lilu Ojovan, care apărea în poza de concurs nemachiată, radiantă și pozitivă. Iar mai jos se anunța cu litere de-o șchiopă faptul că a demarat Miss Naturalețe 2017.  Așa că nu am stat mult să mă gândesc. Am ales o poză în care apăream absolut nemachiată și am trimis-o la adresa indicată. Toți ai casei - mama, tata, sora m-au susținut și mi-au spus că eu chiar merit acest titlu.

Cum a fost perioada de concurs pentru mine?
Destul de dificilă. Nu sunt genul de om care să cerșească like-uri/voturi, de aceea am făcut câteva postări în care am menționat tuturor prietenilor și cunoscuților mesajul că dacă merit să particip la acest concurs rog să mă voteze. De aceea, numărul de voturi adunat a fost unul absolut ... organic. Dacă stau să îmi amintesc bine, conform numărului de voturi eu le aveam pe cele mai puține, respectiv nu am trecut de prima preselecție, dar eram prima în lista de așteptare. De aceea, când o altă participantă a renunțat la concurs fiind însărcinată în ultimele săptămâni, eu i-am luat locul.

Când am simțit că trebuie să câștig?
Când am fost invitată la magazinul Antos pentru a-mi face o testare a tenului, Natalia, mi-a povestit despre Italia, despre laboratorul în care se fac diferite produse cosmetice naturale mi s-a aprins curiozitatea. Atunci am simțit că nu doar vreau, ci trebuie să câștig pentru a vedea toate aceste minunății, or, când m-am aventurat în concurs, dorința mea cea mai mare era să obțin cel puțin locul trei. Nu râdeți, dar venind acasă, chiar mi-am scris pe un bilețel cuvântul câștigătoare și l-am ascuns. Se pare că a funcționat.

Ce îmi amintesc despre evenimentul în sine?
Ziua evenimentului nu o voi uita cred că niciodată pentru că și acum păstrez totul proaspăt în memorie. M-am îmbrăcat într-o rochiță albă (aceasta fiind culoarea care mă reprezintă), simplă și mi-am făcut un machiaj natural. Când am ajuns, am întâlnit multe fete îmbrăcate în rochii de bal, astfel că la un moment dat am crezut că am greșit adresa. Pe tot parcursul evenimentului am fost pe cât se poate de naturală, am zâmbit mult și am primit plăcere aflându-mă într-o asemenea companie. Apropo, am rămas absolut impresionată de grandoarea evenimentului, de faptul că era prezentă atâta lume, printre care interpreți, jurnaliști, experți în domeniul beauty, etc. Când s-a anunțat momentul decernării, am rămas dezamăgită în clipa când s-a anunțat deținătoarea locului trei, mi s-a dus inima în călcâie când a fost anunțat și cel de-al doilea loc, și era cât pe ce să leșin când mi-am auzit numele eu fiind deținătoarea titlului de Miss Naturalețe.

Cum s-a schimbat viața mea după?
Doar pozitiv. Imediat după concurs am primit mai multe oferte de a deveni reprezentată oficială a mai multor produse cosmetice, precum și de a deveni model pentru diferite companii de modelling/fashion. Pe cele de produse cosmetice le-am refuzat, rămânând fidelă companiei Antos Cosmetică Naturală, cea care m-a scos în lumina reflectoarelor, iar azi chiar fac parte din această echipă, angajându-mă de curând. Am primit cu plăcere această ofertă întrucât îmi fac studiile la Facultatea de Biomedicină, Servicii Estetică de la ULIM.

Confidențe cu Alina Carauș, deținătoarea Titlului de Miss Naturalețe 2017 - Antos Cosmetică Naturală

cosmetică

antos

cosmetică naturală

miere

aloe vera

frumusețe

naturalețe

antos cosmetică

cosmetică moldova

cosmetică naturală moldova

,cosmetică, antos, cosmetică naturală, miere, aloe vera, frumusețe, naturalețe, antos cosmetică, cosmetică moldova, cosmetică naturală moldova

Antos Cosmetică Naturală

Cosmetică naturală direct de la producător

Antos Cosmetică Naturală. Cosmetică naturală direct de la producător