Se încarcă...
ÎNMÂNAREA PREMIILOR PENTRU PARTICIPANŢII CONCURSULUI ,, PICIUL TĂU VEDETA NOASTRĂ''

ÎNMÂNAREA PREMIILOR PENTRU PARTICIPANŢII CONCURSULUI ,, PICIUL TĂU VEDETA NOASTRĂ''

După ce în ultimele luni ale lui 2017, site-ul www.antos.md a fost un adevărt câmp de luptă pentru părințiii care și-au înscris copilașii în concursul Piciul tău - vedeta noastră, iată că a venit și momentul mult așteptat al premierii. Astfel, într-o atmosferă relaxantă și prietenoasă, a avut loc întâlnirea dintre micii participanți, precum și părinții acestora. 

Întâmpinați de mascota Minnie Mouse (un mare multumesc Clounella pentru aceasta surpriza minunata), pe ritmuri vesele de muzică pentru copii și cu o masă plină de bunătăți, atât copilașii cât și părinții acestora au putut socializa între ei, și mai ales, discuta despre marea competiție, dar și despre marele premiu și anume de a reprezenta produsele Antos pentru copii. 

Așadar, marele câștigător a devenit Ștefănel Răcilă, o dulceață de bebeluș, care pe noi ne-a frapat cu zâmbetul lui molipsitor. Abia așteptăm să îl vedem și în pozele pentru ședința foto organizată de Antos. 

Pe locul doi s-a clasat Matei Palii, un băiețel curios și foarte inteligent, iar locul trei i s-a oferit Valeriei Perjan, o minune roșcată și cuminte, pe care nu puteai să nu o treci cu vederea. Nu au fost ignorați nici ceilalți participanți la concurs. 

La fel a fost premiată și generatoarea ideii acestui concurs - Adelina Ustica, cea care mereu îmi spunea: mama tu ai văzut cum au făcut publicitate la aceasta jucărie? Iată așa și tu trebuie să reclamezi Șamponul Anti-lacrimi. Să vezi câți cumpărători vei avea.

După ce toți au fost premiați cu mai multe produse Antos, apropo, nu doar pentru copii, ci și pentru părințiii care pe bună dreptate au meritat și ei o remunerare din partea organizatorilor, părinții ne-au povestit despre emoțiile și lupta aprigă pe care au dus-o pentru titlul de vedeta Antos. Din spusele lor, concursul a unit din nou vechi prietenii. Majoritatea au format grupuri pe rețelele de socializare. 

Ne trezeam entuziasmați în fiecare dimineață și îi salutam pe toți în grup, servea, împreună cafeaua și începeam votingul. Iar bunelul lui Ștefan își setase telefonul ca la fiecare patru ore să nu uite să își pună votul. În caz că nu avea acces la Wi-Fi ieșea în stradă pentru a găsi un Wi-Fi gratuit. Un alt avantaj al al concursului Antos a fost acela de a reuni prieteniile vechi și chiar de a lega altele noi. Chiar dacă concursul deja s-a finisat, noi continuăm să discutăm și să ne bem cafeaua împreună. - spun părunții lui Stefănel.

Și bunelul Valeriei își făcuse obiceiul de a suna toate rudele la fiecare patru ore pentru a le reaminti să nu uite să voteze pentru nepoțica iubită, completează mama Valeriei. 

Făcând totalurile primului concurs dedicat copiilor, la emoțiile și momentele frumoase pe care le-am trăit împreună, atât noi organizatorii, cât și părinții care s-au aventurat în luptă, suntem siguri că acest concurs trebuie să continue. Nu ne rămâne decât să vă așteptăm să vă implicați în concursurile, care urmează să starteze foarte curând.

 
participanti

ÎNMÂNAREA PREMIILOR PENTRU PARTICIPANŢII CONCURSULUI ,, PICIUL TĂU VEDETA NOASTRĂ'' - Antos Cosmetică Naturală

cosmetică

antos

cosmetică naturală

miere

aloe vera

frumusețe

naturalețe

antos cosmetică

cosmetică moldova

cosmetică naturală moldova

,cosmetică, antos, cosmetică naturală, miere, aloe vera, frumusețe, naturalețe, antos cosmetică, cosmetică moldova, cosmetică naturală moldova

Antos Cosmetică Naturală

Cosmetică naturală direct de la producător

Antos Cosmetică Naturală. Cosmetică naturală direct de la producător