Se încarcă...
TREI PROBLEME PE CARE LE REZOLVĂ CREMA TONIFIANTĂ DE SÂNI

TREI PROBLEME PE CARE LE REZOLVĂ CREMA TONIFIANTĂ DE SÂNI

Multe femei ajung să folosească zeci de creme de-a lungul vieții pentru ten și practic foarte puține, sau aproape nici una pentru sâni și decolteu. Între timp, rămân însărcinate, apoi trec perioada postnatală, ceea ce înseamnă nu doar alăptat, și modificarea formei sânului, ci și efecte negative care survin la nivelul pielii în timpul sarcinii și după naștere, precum lăsarea pielii, pierderea elasticității, apariția vergeturilor, etc.

Pentru a preveni toate astea “Antos Cosmetică Naturală” a creat o cremă pentru sâni care are o acțiune tonifiantă de întărire, (re)câștigare a elasticității cutanate și menținere a caracteristicilor de tinerețe ale sânului.

Crema conţine ulei de migdale dulci și avocado, extract de lupin, ginseng, sunătoare, mere, salvie, ceai verde, cimbru, uleiuri esenţiale de oregano, lavandă, lămâie, ylang-ylang.

Amestecul de extracte de ginseng și ceai verde are rol de întărire a țesuturilor profunde, în timp ce celelalte extracte acționează la suprafață, pentru a da elasticitate decolteului. Uleiul de avocado contribuie la sinteza colagenului şi elastinei, îmbunătățind astfel regenerarea pielii, precum și o creștere a elasticității și a hidratării. Uleiul de migdale dulci hidratează şi hrăneşte pielea.

Utilizarea constantă previne inclusiv formarea vergeturilor.

Modul de utilizare presupune aplicarea unei cantități de cremă pe sâni și zona de decolteului, masând ușor cu mișcări circulare până la absorbția completă.

PREȚ: 340 MDL

TREI PROBLEME PE CARE LE REZOLVĂ CREMA TONIFIANTĂ DE SÂNI - Antos Cosmetică Naturală

cosmetică

antos

cosmetică naturală

miere

aloe vera

frumusețe

naturalețe

antos cosmetică

cosmetică moldova

cosmetică naturală moldova

,cosmetică, antos, cosmetică naturală, miere, aloe vera, frumusețe, naturalețe, antos cosmetică, cosmetică moldova, cosmetică naturală moldova

Antos Cosmetică Naturală

Cosmetică naturală direct de la producător

Antos Cosmetică Naturală. Cosmetică naturală direct de la producător