Se încarcă...
MASCĂ ALGINATĂ TONIFIANTĂ PENTRU TEN + SPRAY ACTIVATOR

MASCĂ ALGINATĂ TONIFIANTĂ PENTRU TEN + SPRAY ACTIVATOR

Mască facială indicată pentru a înlătura  semnele de îmbătrânire a pielii și pentru a hrăni pielea datorită  prezenței ceramidelor, a acidului hialuronic și a alginatelor.

Acestea din urmă sunt extracte obținute dintr-un grup de alge care conține o rată ridicată de vitamine, polizaharide și proteine care efectuează o acțiune nutritivă, stimulantă și revitalizantă pentru piele.

Masca conține macadamia, avocado, argan și ulei de  rosa mosqueta  care posedă proprietăți anti-îmbătrânire și regenerare, ajutând la menținerea elasticității pielii.

Amestecul special de extracte, pe de altă parte, îmbunătățește hidratarea epidermei făcând pielea să pară mai strălucitoare și catifelată.

Mod de utilizare - Aplicați produsul pe tenul preventiv demachiat  și răspândiţi pe  piele pentru a crea un strat subțire uniform. Lăsați masca să acţioneze  în această  poziție timp de 10 minute, după acest timp, cu ajutor activatorului de pulverizare pulverizaţi pe față, având grijă să vă închideți ochii și lăsați-o să acționeze timp de 5-10 minute. Activatorul reacționează cu alginații provocând un efect rece care transformă crema într-o peliculă ,care trebuie îndepărtată la sfârșitul celor 10 minute.

După îndepărtarea măştii se recomandă să folosiţi un tonic şi o cremă .

Cum se utilizează spray-ul activator - Pulverizați produsul pe părțile feței în care a fost aplicată anterior masca, asigurându-vă că evitați contactul cu ochii. (închideți ochii în timp ce stropiți!) Așteptați 5-10 minute și îndepărtați  masca care între timp a devenit mai densă.

MASCĂ ALGINATĂ TONIFIANTĂ PENTRU TEN + SPRAY ACTIVATOR - Antos Cosmetică Naturală

cosmetică

antos

cosmetică naturală

miere

aloe vera

frumusețe

naturalețe

antos cosmetică

cosmetică moldova

cosmetică naturală moldova

,cosmetică, antos, cosmetică naturală, miere, aloe vera, frumusețe, naturalețe, antos cosmetică, cosmetică moldova, cosmetică naturală moldova

Antos Cosmetică Naturală

Cosmetică naturală direct de la producător

Antos Cosmetică Naturală. Cosmetică naturală direct de la producător