Se încarcă...
MASCĂ ALGINATĂ DE PURIFICARE PENTRU TEN+ SPRAY ACTIVATOR

MASCĂ ALGINATĂ DE PURIFICARE PENTRU TEN+ SPRAY ACTIVATOR

Mască facială  indicată pentru curățarea profundă a epidermei faciale, grație acțiunii de purificare a uleiului esențial de arbore de ceai și a uleiului neem.

În plus, masca conține alginate, extracte obținute dintr-un grup de alge care conține o rată ridicată de vitamine, polizaharide și proteine care efectuează o acțiune nutritivă, stimulantă și revitalizantă pentru piele.

Masca contine uleiuri de orez si jojoba care poseda proprietati hidratante si elasticizante care lasă pielea moale fara sa o traumeze. Amestecul special de extracte  ajută la îndepărtarea  impurităților feței, lăsând  pielea mai  catifelată.

Mod de utilizare - Aplicați produsul pe tenul preventiv demachiat  și răspândiţi pe  piele pentru a crea un strat subțire uniform. Lăsați masca să acţioneze  în această  poziție timp de 10 minute, după acest timp, cu ajutor activatorului de pulverizare pulverizaţi pe față, având grijă să vă închideți ochii și lăsați-o să acționeze timp de 5-10 minute. Activatorul reacționează cu alginații provocând un efect rece care transformă crema într-o peliculă ,care trebuie îndepărtată la sfârșitul celor 10 minute.

După îndepărtarea măştii se recomandă să folosiţi un tonic şi o cremă .

Cum se utilizează spray-ul activator - Pulverizați produsul pe părțile feței în care a fost aplicată anterior masca, asigurându-vă că evitați contactul cu ochii. (închideți ochii în timp ce stropiți!) Așteptați 5-10 minute și îndepărtați  masca care între timp a devenit mai densă.

MASCĂ ALGINATĂ DE PURIFICARE PENTRU TEN+ SPRAY ACTIVATOR - Antos Cosmetică Naturală

cosmetică

antos

cosmetică naturală

miere

aloe vera

frumusețe

naturalețe

antos cosmetică

cosmetică moldova

cosmetică naturală moldova

,cosmetică, antos, cosmetică naturală, miere, aloe vera, frumusețe, naturalețe, antos cosmetică, cosmetică moldova, cosmetică naturală moldova

Antos Cosmetică Naturală

Cosmetică naturală direct de la producător

Antos Cosmetică Naturală. Cosmetică naturală direct de la producător