Se încarcă...
Geanta de maternitate, marca Antos cosmetică naturală

Geanta de maternitate, marca Antos cosmetică naturală

Povestea acestei genți a început încă acum doi ani, când gândul la maternitate începuse deja să îmi dea târcoale.
Prima dată eram într-o discuţie cu Stela, comunicam foarte des despre produsele cosmetice naturale și ne inspira la noi și noi idei dar cum asemenea gânduri nu vin niciodată singure, ci cu idei despre ce ai ratat la prima sarcină, şi ce ţi-ai dori neapărat să experimentezi la a doua, m-am pomenit că una din marele mele dezamăgiri a fost geanta pentru maternitate, care şi-a pierdut forma şi s-a decolorat după câteva spălări, astfel că peste vreo două luni a trebuit să cumpăr alta.

Acum când momentul pregătirii bagajului pentru maternitate este tot mai aproape, ideea creării unei genţi pentru maternitate a reapărut din nou – o geantă cu care pot să merg la maternitate, şi pe care să o pot folosi ulterior, după naştere.
Şi pentru că hormonii au obiceiul de a juca festa femeilor gravide, eu nu am fost o excepţie.
Gândul la noua geantă nu mă lăsa să dorm nici noaptea.
Mi-am imaginat-o în zeci de feluri – mare şi mică, cu multe buzunare sau dimpotrivă cu cât mai puţine, din stofă moale sau tare (dar principalul să fie natural şi care să nu îşi piardă forma), colorată sau unitonă… Aşa că drumul până am ajuns la un model unic a fost destul de lung.

Azi o am în faţă şi nu mă pot sătura privind-o. Părtaşă mi-a fost Daniela meşteriţă iscusită, care a venit şi ea cu idei, lucrurile frumoase iau naștere cu oamenii frumoși, eram pur și simplu îndrăgostită de creațiile ei, chiar fiind o clienta înrăită la tot ce se vinde in minunatul magazin  și știam ca ea va creea ceva inedit, simplu, frumos și calitativ așa cum este și Antos.

Întru-un final, am organizat-o în aşa fel încât să încapă toate produsele “Antos Cosmetică Naturală” de care nu se poate lipsi o gravidă care se pregăteşte de maternitate, iar ulterior copilaşul.
Este dotată cu buzunare speciale - pentru biberon, astfel ca acesta să fie la îndemâna mamei, am inclus şi o plapumă, atât de necesară să pui copilul pe ea atunci când mergi la medic sau în ospeție, la fel comod amplasată în interiorul genții şi pe care am prins-o cu un lipici finuț și uşor de scos, buzunare pentru repartizarea unora din produse sau medicamente.
Pe cât de încăpătoare este pe de o parte, pe atât de simplă şi uşor de întreținut pe de alta, şi care la spălare nu se deformează.

Mai multe detalii nu vă dau.
Las intriga să vă aducă la magazinul Antos Cosmetică Naturală acolo unde vă aşteaptă mai multe gentuţe de diferite culori - roz cu buline, gri cu combinaţii de culori (albastru, verde etc.). 

Graviduţelor şi voi mămicilor de nou-născuţi eu vă aştept!

Geanta de maternitate, marca Antos cosmetică naturală - Antos Cosmetică Naturală

cosmetică

antos

cosmetică naturală

miere

aloe vera

frumusețe

naturalețe

antos cosmetică

cosmetică moldova

cosmetică naturală moldova

,cosmetică, antos, cosmetică naturală, miere, aloe vera, frumusețe, naturalețe, antos cosmetică, cosmetică moldova, cosmetică naturală moldova

Antos Cosmetică Naturală

Cosmetică naturală direct de la producător

Antos Cosmetică Naturală. Cosmetică naturală direct de la producător