Se încarcă...
ANTOS S-A ALĂTURAT MARȘULUI ALĂPTĂRII!

ANTOS S-A ALĂTURAT MARȘULUI ALĂPTĂRII!

Anual în prima săptămână a lunii august este sărbătorită Săptămâna Mondială a Alăptării.

Această sărbătoare frumoasă a prins contur și în țara noastră, astfel că tradiția de a organiza un Marș al Alăptării adună din an în an tot mai multe participante, conștiente de acest proces minunat.

Noi, reprezentanții Antos Cosmetică Naturală nu am putut trece cu vederea acest eveniment frumos organizat de Mamica Alăptează care adună la un loc atâtea graviduțe aflate în mare așteptare, precum și mămici cu bebeluși pentru care procesul alăptarii este asemeni unei binecuvântări, de aceea am decis să le oferim în dar câte un produs natural,destinat îngrijirii atât mamei cât și copilui.

Astfel, de rând cu consultațiile specialiștilor în alăptare, mamele au putut afla despre importanța utilizării produselor naturale, lipsite de parabeni, SLS, etc, chiar din prima zi de naștere a copilului.

Am fost încântați să răspundem la toate întrebările mămicilor curioase legate de produsele care ajută la alergiile neonatale, uleiurile pentru masaj, igiena zilnică a unui nou născut, sau crème, uleiuri sau loțiuni antivergeturi, anticelulitice, etc., pentru îngrijirea mamei, dar mai ales să aflăm că numărul clientelor care au ales cosmetica naturală Antos este în creștere. 

Antos, care a devenit solidar cu picătura albă de lapte matern urează tuturor mămicilor și viitoarelor mămici o experiență frumoasă de alăptare. Și să nu uite că de rând cu o alimentație sănătoasă și odină pe măsură, produsele cosmetice de îngrijire sunt la fel de importante. Acestea trebuie să fie numai și numai naturale.
 

ANTOS S-A ALĂTURAT MARȘULUI ALĂPTĂRII! - Antos Cosmetică Naturală

cosmetică

antos

cosmetică naturală

miere

aloe vera

frumusețe

naturalețe

antos cosmetică

cosmetică moldova

cosmetică naturală moldova

,cosmetică, antos, cosmetică naturală, miere, aloe vera, frumusețe, naturalețe, antos cosmetică, cosmetică moldova, cosmetică naturală moldova

Antos Cosmetică Naturală

Cosmetică naturală direct de la producător

Antos Cosmetică Naturală. Cosmetică naturală direct de la producător