Se încarcă...
INOVAȚIE ÎN LUPTA CU CELULITA. ÎNCERCAȚI CREMA ANTICELULITĂ CU NĂMOL

INOVAȚIE ÎN LUPTA CU CELULITA. ÎNCERCAȚI CREMA ANTICELULITĂ CU NĂMOL

Dacă sunteți într-o continuă luptă cu celulita și nici un produs nu vă satisface, atunci crema anticelulită cu nămol de la „Antos” neapărat vă va aduce rezultatul scontat.
Crema este eficientă în lupta cu celulita datorită ingredientelor active, în special a argilei care amplifică eficacitatea extractelor, contribuie la tonifiere și are acțiuni anti-inflamatorii asupra țesuturilor.
Secretul stă ascuns în mixul de extracte și uleiuri, care acționează ca un drenaj asupra epidermei, oferindu-i elasticitate și hidratare.

Masajul efectuat în timpul aplicării contribuie în mod semnificativ la reducerea celulitei, îmbunătățește circulația și catifelează corpul.
Dacă vă doriți rezultate garantate, acestea vor fi obținute numai după o utilizare frecventă a produsului și pot varia în funcție de suprafața care trebuie tratată.

ELEMENTE FUNCȚIONALE: argilă verde, ulei de avocado, extract de mesteacăn, centella asiatică, iederă, erigeron, schinduf, algă marină, Arborele pagodelor, guarana, castan, lichen islandez, ghimpe, ceai verde. Uleiuri esențiale de salvie, coriandru, lemn de trandafir, patchouli.

MOD DE UTILIZARE: aplicați produsul pe suprafața pielei și masați intens timp de 10-15 minute, până la absorbția completă.

ÎMPACHETĂRI CORPORALE: aplicați produsul pe zona afectată într-un strat subțire, apoi înveliți-vă cu o folie de plastic și lăsa-ți timp de cel puțin 15-20 de minute. La sfârșitul tratamentului este posibilă masarea până la absorbția completă, sau masarea pentru câteva minute și apoi clătirea.

În ambele cazuri, vă recomandăm să efectuați tratamentul cel puțin o dată pe săptămână. În zilele în care nu recurgeți la tratament aplicați un produs anti-celulitic pentru a menține efectul rezultatului obținut.  

PREȚ: 450 MDL

http://antos.md/ro/product/crema-anticelulita-cu-namol-225

INOVAȚIE ÎN LUPTA CU CELULITA. ÎNCERCAȚI CREMA ANTICELULITĂ CU NĂMOL - Antos Cosmetică Naturală

cosmetică

antos

cosmetică naturală

miere

aloe vera

frumusețe

naturalețe

antos cosmetică

cosmetică moldova

cosmetică naturală moldova

,cosmetică, antos, cosmetică naturală, miere, aloe vera, frumusețe, naturalețe, antos cosmetică, cosmetică moldova, cosmetică naturală moldova

Antos Cosmetică Naturală

Cosmetică naturală direct de la producător

Antos Cosmetică Naturală. Cosmetică naturală direct de la producător