antos-cosmesi-logo-1644331722

Contactați-ne: 069 441 170

Coș

Masaj anticeluliticMasajul anticelulitic este una din cele mai răspândite, dar și eficiente metode de combatere a celulitei.  Primul semn al apariției celulitei este pierderea elasticității și aspectul neuniform, deformat al stratatului cutanat. Esența tehnicilor speciale de masare ale pielii constă în prevenirea acumulării de toxine și asigurarea unei bune funcționări a sistemului limfatic. Acest lucru înseamnă o îmbunătățire a circulației sângelui,  oxigenarea corespunzătoare a celulelor subcutanate și, în același timp, consolidarea mușchilor.

Cine nu cunoaște noțiunea de ”piele ca o coajă de portocală” ? Acel aspect inestetic al părților corpului nostru, care ne împiedică să etalăm lungimea picioarelor sau să îmbrăcăm costumul de baie preferat.  Acum, Antos Cosmetică Naturală vine cu soluția salvatoare pentru pielea afectată de celulită – masajul anticelulitic.

Beneficiile masajului manual anticelulitic:

  1. Asigură buna funcționare a țesutului adipos;
  2. Elimină substanțial celulita;
  3. Conferă elasticitate și fermitate pielii;
  4. Îmbunătățește circulația sangvină și limfatică;
  5. Tonifiază și conferă un aspect sănătos pielii;
  6. Asigură eliminarea toxinelor din organism.

Chiar dacă la momentul actual piața frumuseții este invadată de o varietate de dispozitive speciale pentru masaj, procedura de masaj anticelulitic manual va asigura o ședință fără dureri, fără presiune intensă asupra pielii sau producerea vânătăilor și a altor leziuni. Procedura de masaj este efectuată de către o persoană specializată în domeniu, cu certificatele de rigoare.

Ședința de masaj anticelulitic începe cu termografia sau identificarea și analiza gradului de celulită, localizarea zonelor afectate și alegerea tratamentului corespunzător fiecărui client. Informația este accesibilă într-o aplicație specială ce conține fotografii cu imaginile termografice, datele clientului și rezultatele testelor. Tremografia este o metodă de diagnosticare computerizată, neinvazivă și fără efecte adverse atât pentru pacient, cât și pentru specialist. Eficiența procedurii propriu-zise este amplificată de produsele anticelulitice folosite. Și pentru că noi susținem conceptul de natural, sănătos, potrivit pentru oricine; utilizăm pentru ședința de masaj anticelulitic produse naturale, din componente crescute într-un mediu ecologic, certificate și aprobate ECOCERT, precum:

Complexul de ingrediente 100% naturale (ca argilă, extractul de iederă, stejar marin, castan sălbatic, ghimpe pădureţ, ulei de migdale, ienupăr, ceai verde și ulei esențial de salvie) este eficient în lupta cu celulita, asigurând accelerarea procesului de ardere al grăsimilor și eliminarea excesului de apă. Datorită efectelor directe al masajului asupra mușchilor, pereților vasculari și țesutului adipos, se va intensifica microcirculația sângelui, fortificarea musculară și reînnoirea celulelor pielii.

Secretul succesului în lupta cu celulita are la bază tehnica abordată a masajului anticelulitic, mixul de extracte naturale și uleiuri conținute în produsele utilizate și aptitudinile profesionale ale expertului în masaj.

Rezultatul nu se va lăsa așteptat. Pielea dvs. va cunoaște efecte vizibile, căpătând un relief uniformizat și hidratat.

Chiar după efectuarea primelor proceduri de masaj, veți observa schimbarea mult dorită. Zonele afectate devin mai ferme și cu un aspect mai sănătos.

În plus, pentru că una din cauzele apariției celulitei este dezechilibrul dintre alimentația incorectă și modul de viață nesănătos, vă dăm posibilitatea de a consulta un specialist în nutriție care va concepe un meniu alimentar personalizat, conform necesităților dvs. 

Numărul și frecvența ședințelor de masaj anticelulitic se fixează în dependență de gradul de celulită. În general, pentru a obține rezultatul scontat, se recomandă de a efectua un curs de masaj intensiv. În mod obișnuit, durata acestuia este de minim 10 ședințe, la un interval de 2-3 zile. Apoi, se va efectua câte o ședință pe săptămână în scopul menținerii efectului dorit.