Epilare Laser

De ce să alegi EPILAREA DEFINITIVĂ CU LASER DIODA HYBRID?

Nu mai poți rezista durerii, iritațiilor sau firelor crescute sub piele, iar procedurile de epilare repetate îți iau prea mult timp?

Vrei să uiți de lamă, aparatul depilator sau ședințele dureroase de epilare cu ceară?

Acest lucru este posibil pe termen lung datorită noii tehnologii de epilare a Laserului Diodă Hybrid.
  • În primul rând, trebuie să știi că epilarea cu acest aparat este una nedureroasă. Da, exact asta am scris – Fără Durere! Ceea ce înseamnă că procedurile de epilare nu vor mai fi un chin lunar.
  • Nu lasă urme, arsuri sau alte efecte adverse asupra pielii! Datorită metodei inovatoare de răcire la contactul cu pielea, epilarea definitivă asigură o acțiune sigură și precisă, care acționează strict asupra foliculului de păr.
  • Firele de păr sunt distruse de la rădăcină, nu subțiate ca în cazul altor metode de epilare, de aceea vei vedea un efect îmbucurător chiar și după primele ședințe.
  • Câștigi timp pentru tine! Ședințele de epilare durează câteva minute (în dependență de zona aleasă), după care îți poți continua activitățile zilnice!
  • Pentru a scăpa în totalitate de firele nedorite de păr ai nevoie de la 6 până la 8 ședințe de epilare. Totul depinde de tipul firului și de organismul tău.
  • Epilarea cu laser Dioda Hybrid nu are contraindicații pentru anumite tipuri de piele, culoare a părului sau perioada de efectuare a procedurii. Așa că, fii sigură că ai găsit soluția perfectă de îndepărtare a pilozității chiar și în sezonul estival!