11

iul.

3 măști indispensabile pentru ritualul de îngrijire al tenului tău

Indiferent de anotimpul în care ne aflăm, pielea noastră are nevoie de îngrijire specială zi de zi. Utilizarea cremei de față și a celei pentru conturul ochilor este obligatorie, dar nu suficientă. În acest sens, ritualul de frumusețe al oricărei femei trebuie să includă neapărat folosirea unei #măști pentru față.

O dată sau de 2 ori în săptămână este recomandat să folosești acest tip de produs care va răspunde tuturor necesităților pielii tale. Pori dilatați, imperfecțiuni sau erupții nedorite, ten lipsit de viață, deshidratat sau afectat de cuperoză, sunt doar câteva afecțiuni ce le poți preveni sau trata grație folosirii unei măști potrivite pentru tipul tău de ten.

Cunoscute ca și un adjuvant natural, #măștile naturale conțin componente active ce pătrund cu ușurință în adâncul pielii, restabilind stratul hidrolipidic și creând bariera de protecție a tenului, fără a prezenta careva reacții adverse.

#Antos Cosmetică Naturală îți vine în ajutor cu 3 produse #naturale, #fără aditivi sau #substanțe chimice care îți garantează schimbarea, chiar și după primele utilizări.

Nimic nu este mai neplăcut decât o piele ternă, lipsită de luminozitate și vivacitate. Vitamina A și extractul din sâmburi de caise, conținute în #masca nutritivă, revitalizează pielea și luptă împotriva radicalilor liberi, prevenind astfel apariția efectelor de îmbătrânire și estompând ridurile de expresie. Elementele hrănitoare ale uleiului de macadamia și ale celui de jojoba acționează profund ca un emolient, restructurant, calmant, ridicând nivelul de elesticitate al pielii. Utilizarea măștii va stimula procesul de regenerare al epidermei, prin formarea stratului de permeabilitate, ceea ce va preveni apariția ridurilor și atenuarea lor, dar și obținerea unui aspect revitalizat și demn de invidiat.

RECOMANDAT: Potrivită pentru orice tip de ten, în special pentru pielea sensibilă și uscată.

ELEMENTE FUNCȚIONALE: miere de albine, ulei din sîmburi de caise, extracte de fag sălbatic, ginseng, calendulă, vitamina A, ulei de macadamia și ulei de jojoba.

Factorii externi, așa ca schimbarea bruscă a temperaturilor de afară, vântul sau poluarea mediului, acționează agresiv asupra pielii și astupă porii. Argila poate deveni aliatul tău de încredere în combaterea imperfecțiunilor, fiind cunoscută ca un element indispensabil în curățarea pielii, grație conținutului său bogat în substanțe minerale. Specialiștii recomandă #masca de argilă pentru orice tip de piele, în special pentru cea grasă. La folosirea măștii de argilă de la #Antos, veți beneficia de efectele umitoare de absorbție ale argilei verzi, având asigurată o cură de detoxifiere instantanee a epidermei. Rezultatul? Absoarbe excesul de sebum, reglează secreția acestuia și regenerează stratul cutanat. Pielea capătă un aspect uniform, curat și plin de strălucire.

RECOMANDAT: Potrivită pentru orice tip de ten, în special pentru pielea cu tendință acneică și grasă.

ELEMENTE FUNCȚIONALE: propolis, extract de salvie, argilă verde și apă de hamamelis.

Nu trebuie de neglijat efectele miraculoase și răsfățul de care putem beneficia în urma aplicării unei măști de argilă roșie. Din cauza acumulării particulelor de praf la nivelul pielii și al excesului de sebum secretat în profunzime, de multe ori, fața poate avea un aspect încărcat și inestetic. Și pentru că nimic nu este mai plăcut decât un ten sănătos și luminos, aplică #masca cu argilă roșie. Argila roșie reprezintă un tratament astringent, dar și cu efecte uimitoare de exfoliere: curăță porii, îndepărtează stratul de piele uscată și celulele moarte și, în cele din urmă, ehilibrează secreția de sebum, prin absorbția acestuia.

RECOMANDAT: Potrivită pentru orice tip de ten, în special pentru pielea cu tendință acneică și grasă.

ELEMENTE FUNCȚIONALE: Extract de argilă roșie, calendulă, mușețel, ulei de sâmbure de caise

Fii partenerul tenului tău. Delectează-l cu o mască ce are la bază extractul de argilă, un puternic agent de curățare, purificare și restructurare.

AVANTAJELE UTILIZĂRII MĂȘTILOR:

#Hidratare optimă

#Relaxare, prin reîmprospătarea și revitalizarea exterioară

#Remineralizare, datorită mineralelor conținute în masca de argilă

#Stimulare celulară

#Curățarea pielii în profunzime

#Crearea unui sistem complet de protecție al pielii

Mod de utilizare: Înainte de a aplica masca, fii sigură că ai respectat pașii corecți de demachiere, iar tenul este proaspăt spălat și uscat. Aplică masca pentru 10-15 minute, masând ușor fiecare zonă a feței, după care îndepărteaz-o cu delicatețe folosind:

un lapte demachiant sau o loțiune tonică potrivită tipului tău de ten: loțiune tonică emolientă ce va întări acțiunea măștii datorită proprietății sale de hidratare și revigorare intensă , loțiune tonică fortifiantă pentru pielea predispusă la uscare și deshidratare, o loțiune de descongestionare și calmare pentru pielea afectată de cuperoză, iar pentru tenul gras, optează pentru extractul de slavie , ulei esențial de roz marin și apa de hamamelis conținut în loțiunea astringentă, cu acțiune de curățare profundă.
sau un hidrolat de lavandă de mușețel, flori de portocal, de mentă, de hamamelis, de trandafir.

Vino și ia doza ta de frumusețe la pachet! Direct de la producător, într-un ambalaj compact, o sursă sigură de minerale și vitamine.

Te așteptăm în orice zi pe:

str. Șciusev 105

09:00 – 18:00

ZityMall : Str. Calea Ieșilor, 8
10:00 – 22:00

Sau conteactează-ne, iar noi îți livrăm produsele dorite la ușa casei tale:

(022) 23-23-35; 069-02-68-86

Share this post


Ar putea să vă intereseze și

Posts