11

iul.

5 argumente PRO – Produse Cosmetice Organice

V-ați întrebat vreodată dacă poți obține un machiaj profesional utilizând produse în totalitate de origine naturală? Răspunsul este absolut afirmativ.
Nu doar că poți realiza un make-up impecabil, dar, cu siguranță, tenul tău va simți și câteva beneficii sesizabile.

Venim cu 5 argumente pro-utilizare a produselor cosmetice BIO marca Zao:

  • Vegan – 100% fără ingrediente nocive
    Zao Organic Make-up este un brand de machiaj eco-lux care creează produse de machiaj 100% naturale și eco-friendly. Acest lucru înseamnă că materiile prime sunt obținute prin procedee nepoluante și transformări minime ale plantelor sau mineralelor. La baza oricărui produs sunt extracte din plante, uleiuri vegetale, unturi și pigmenți minerali, cum ar fi: pulbere de argint micronizată, scualan vegetal, aloe vera, ulei de ricin, ulei din sâmburi de caise, extract de gingko biloba, unt de shea sau ceară organică carnauba. Ingredientul principal, folosit atât în formulele produselor, cât și pentru ambalaje, este bambusul.
  • Fără efecte adverse
    Produsele cosmetice convenționale sunt folosite la scară largă, dar, de multe ori, după aplicarea acestora, tenul are de suferit. De ce? Pentru că pielea este organul care absoarbe 60% din orice produs aplicat pe ea, iar efectele negative pot apărea chiar și după o perioadă mai îndelungată de la utilizarea acestora. Pare incredibil, dar pe lângă iritațiile sau inflamațiile inestetice, aplicarea produselor cosmetice necorespunzătoare poate provoca și diverse boli ale pielii, disfuncții ale sistemului endocrin, dar și sensibilitate sau probleme respiratorii. Pe lista ingredientelor produselor marca ZAO nu se regăsesc compuși proveniți din industria petro-chimică, derivați din aluminiu și plumb sau alte substanțe periculoase:
    – 0% Fenoxietanol și ulei mineral – 0% Conservanți sintetici
    – 0% Talc – 0% Gluten
    – 0% Parafină – 0% Silicon
    – 0% Parabeni – 0% PEG
  • Rezistent și ușor de aplicat
    Formula creată din ingrediente pure și pigmenți naturali, conferă produselor texturi mătăsoase și cremoase, culori subtile și ușurință în folosire. Machiajul se aplică conform acelorași pași tradiționali și rezistă pe tot parcursul zilei. Fiecare își poate alege produsele dorite, dintr-o varietate de opțiuni: de la bază de machiaj, pudră compactă și fond de ten până la farduri, rimel, ruj și set de pensule. Toate naturale și de calitate, dar, în același în timp, și cu un rol nutritiv, regenerant și de întinerire a pielii.
  • Conferă frumusețe naturală
    În urma aplicării oricărui produs ales din gama ZAO, ai certitudinea că vei obține un aspect sănătos al tenului și cu o acțiune delicată asupra pielii. În plus, datorită conținutului de ingrediente organice active cu proprietăți nutritive, antioxidante și anti-îmbătrânire, pielea va beneficia de îmbunătățiri vizibile și va străluci la propriu, păstrând frumusețea naturală.
  • Efect curativ
    Uleiurile esențiale sunt alternativa sănătoasă a parfumurilor sintetice care pot duce la apariția diferitor erupții cutanate, provoca dureri de cap, vomă sau iritații la nivelul nasului, ochilor sau a gâtului.Utilizarea produselor certificate Organic au un rol deosebit, care pe lângă efectul lor curativ, mai sunt utilizate și ca tratament sebo-regulator, purifiant, calmant, cicatrizat și de prevenire a îmbătrânirii.

Așa că, înainte de a achiziționa produse cosmetice, întreabă-te care sunt prioritățile tale și fă alegerea potrivită pentru tenul tău!

Share this post


Ar putea să vă intereseze și

Posts