1

mai

Piciul Tău vedeta noastră

Ținând cont de situația actuală, vreau să aducem lumină, să descrețim frunți, să bucurăm cât mai multe suflețele. Iertat să ne fie curajul de a schimba regulile concursului pe ultima sută de metri, dar schimbarea de macaz este în folosul tuturor participanților.

Așadar:

  • Primii zece finaliști vor fi premiați cu produse Antos Cosmetică Naturală pentru întreaga familie.
  • Trei dintre finaliștii cu cele mai multe voturi se vor alege cu seturi speciale de produse cosmetice Antos, dar și cu alte premii de la parteneri minunați.
  • Marele câștigător pe lângă premiile enumerate mai sus – set produse de îngrijire pentru copii Antos Cosmetică Naturală, set produse Antos pentru întreaga familie, va mai primi un ghiozdan personalizat de la Colors Boutique, premii de la Centrul Educațional pentru copii Ingenium în valoare de 3000 lei, va apărea într-un articol în revista pentru părinți și copii Odoraș, o ședință foto gratuită, iar poze cu imaginea sa vor fi pe pliantele de promovare a produselor cosmetice Antos!

În ziua decernării premiilor, venim cu o altă surpriză (tssss, lor nu le spuneți :D) – o petrecere la care sunt invitați toți participanții, precum și o ședință foto.

Sperăm ca aceste surprize și emoții pozitive să ne ajute să ieșim învingători și optimiști din situația dificilă globală în care ne-am pomenit!

Share this post


Ar putea să vă intereseze și

Posts